Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ο Θεοχάρης παίζει ξύλο με σεκιουριτά!

Γη και ύδωρ στα πόδια του Θεοχάρη Ιωαννίδη. Μπορεί το τραγούδι του να κόπηκε από τη Eurovision, ωστόσο εκείνος δεν το βάζει κάτω. Κυρίως όμως η δισκογραφική του εταιρεία Heaven, που ποντάρει πολύ στο ταλέντο του. Τόσο που δεν διστάζει να ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό για το video clip του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουν κινητοποιηθεί και συμμετέχουν διάφοροι celebrities.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αναστάτωσε το κέντρο της Αθήνας. Ο ηθοποιός και ανερχόμενος τραγουδιστής ολοκλήρωσε χθες ένα μέρος του νέου video clip του για το τραγούδι «I am flying». Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σε στίχους Νίκου Καϊτατζίδη και μουσική του Νίκου Τερζή. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν πρόκειται απλά για ένα video clip, αλλά για μια υπερπαραγωγή, αφού θα μπορούσε να είναι μια καλογυρισμένη ταινία μικρού μήκους.

Τα γυρίσματα με τον Θεοχάρη έγιναν σε γνωστό κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε χώρους πολυτελούς ξενοδοχείου. Οι πιο δύσκολες σκηνές αναμένεται να γυριστούν σήμερα μέσα σε lear jet το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία και το «κονέ» έκανε ο δαιμόνιος μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης. Το πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι στα γυρίσματα συμμετέχουν οικειοθελώς και διάφοροι celebrities. Ανάμεσά τους η αυστηρή κριτής του «Just the 2 of us» Αθηναΐς Νέγκα, ο μάνατζερ Ηλίας Πανταζόπουλος, αλλά και ο φωτογράφος από την κριτική επιτροπή του «Next top model» Χάρης Χριστόπουλος και σέξι μοντέλα. Από τις πιο extreme στιγμές του video clip είναι όταν ο Θεοχάρης έρχεται στα χέρια με έναν τύπο ο οποίος είναι η ασφάλεια του κλαμπ. Οι σκηνές είναι τόσο έντονες, που ο τραγουδιστής χρειάστηκε αρκετό καιρό για να διδαχτεί κινήσεις πολεμικών τεχνών.

Το τραγούδι έχει γίνει ήδη στα αγγλικά και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ελληνικά, τα γερμανικά και τα ρωσικά. Ακούγεται δε στα ραδιόφωνα του Λος Αντζελες και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η συγκεκριμένη υπερπαραγωγή έγινε κατ’ εντολή του Μάκη Πουνέντη της δισκογραφικής εταιρείας Heaven Music. Πρόκειται για μια πάρα πολύ ακριβή παραγωγή και γι’ αυτό δούλεψε η ομάδα του executive producer Ευγένιου Κατραβά. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Μικρός, που πρόσφατα έκανε το «Just the 2 of us», αλλά και το «Dancing with the stars».
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/ΕΣΠΡΕΣΣΟ
Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...