Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

«Ερωτεύτηκα» τραγουδάει η Ελλη Κοκκίνου

«Ερωτεύτηκα» τραγουδάει η Ελλη Κοκκίνου, σε στίχους κα μουσική Φοίβου! Η «Εspresso» εξασφάλισε τους στίχους του κομματιού, με αποδέκτη -εννοείται- τον νέο σύντροφό της, τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Γιώργου Μπόγρη. 

Τι και αν οι κακές γλώσσες σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας τους, η Ελλη τραγουδά και δηλώνει: «Ερωτεύτηκα και στην τρέλα το ’χω ρίξει / κι ό,τι ήθελε προκύψει»!

Αλλωστε, όσοι τη συναναστρέφονται καθημερινά μιλούν για μια άλλη Ελλη, ιδιαίτερα χαμογελαστή, ξένοιαστη και με απίστευτη αισιοδοξία. Μόνο τυχαίο δεν είναι το πρώτο κουπλέ του Φοίβου: «Συνεχώς χαμογελάω / δίχως να υπάρχει αστείο / Λέω ναι σε ό,τι μου λένε / Τίποτα δεν αποκλείω»!

Μπορεί η δημοφιλής τραγουδίστρια -προς το παρόν- να μη θέλει να μιλήσει ευθέως για τα προσωπικά της, όμως το τραγούδι τα λέει όλα.

Οσον αφορά τη διαφορά ηλικίας, πρόσφατα έδωσε τη δική της απάντηση: «Δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά στον έρωτα. Ο καθένας ακούει την καρδιά του και μόνο αυτή. Δεν χωράνε κανόνες στην αγάπη. Ο καθένας πρέπει να ζει τη ζωή του και να υποστηρίζει τα θέλω του και τις επιλογές του» δήλωσε.

Κατά τ’ άλλα, η τραγουδίστρια διανύει την καλύτερη φάση και στα επαγγελματικά της, αφού την Πέμπτη έχει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Theatro», ενώ είναι και στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη.

H Ελλη και ο Γιώργος γνωρίστηκαν την άνοιξη του 2010 στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο έναρξης του All Star Game, όπου εκείνη είχε κληθεί για να τραγουδήσει. Σύντομα υπήρξε φλερτ, το οποίο ήταν έντονο από την πλευρά του Γιώργου. Η τραγουδίστρια αρνιόταν πεισματικά να ενδώσει από την αρχή. Οι πληγές από τον πρόσφατο χωρισμό της ήταν ακόμη νωπές και προτεραιότητά στη ζωή της είχε ο μοναχογιός της Αλέξανδρος. Στη συνέχεια όμως, ύστερα από το επίμονο... μαρκάρισμα του μπασκετμπολίστα, αναθεώρησε πολλά. Αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό της, αλλά και στον άνθρωπο που την πολιορκούσε.

Ερωτεύτηκα
(Στίχοι - μουσική: Φοίβος)

Συνεχώς χαμογελάω
Δίχως να υπάρχει αστείο
Λέω ναι σε ό,τι μου λένε
Τίποτα δεν αποκλείω
Δίχως μια γουλιά μεθάω
Και δεν ξέρω πού πηγαίνω
Χίλια πράγματα ξεχνάω
Το μυαλό μου αφηρημένο
Τώρα πια καταλαβαίνω πως

Ερωτεύτηκα
Και στην τρέλα το ’χω ρίξει
Κι ό,τι ήθελε προκύψει
Ερωτεύτηκα
Τίποτα δεν με κρατάει
Κι όπως γύρω μου όλοι λένε
Ο έρωτας πολύ μου πάει

Τ’ άσχημα τα βρίσκω ωραία
Και τα δύσκολα παιχνίδι
Επικίνδυνη παρέα
Θεωρούμ’ εν κατακλείδι
Είν’ απρόβλεπτες τελείως
Οι δικές μου αντιδράσεις
Τώρα που έχω πάρει φόρα
Δεν μπορείς να με προφτάσεις
Ούτε καν να πλησιάσεις


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/ESPRESSO
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...