Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ρούλα-Καπουτζίδης: Πρώτα απέναντι, τώρα... δίπλα δίπλα!

 Με ένα εντυπωσιακό χορευτικό από τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε η τελετή απονομής των βραβείων γυναίκες της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο.

Η βραδιά στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου της Λευκωσίας ήταν λαμπερή. Ενδεικτικό της διοργάνωσης ήταν η ελληνική σόουμπιζ που για μια ακόμη φορά «μετακόμισε» στην Μεγαλόνησο. Δούκισσα Νομικού, Χρήστος Χολίδης, Μαρία Μπεκατώρου, Γιώργος Μαζωνάκης, Αντώνης Βλοντάκης και Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν μόνο μερικά από τα γνωστά ονόματα που έδωσαν το παρόν και απένειμαν βραβείο. 

Όμως, η εικόνα της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης κάθισε δίπλα δίπλα με την Ρούλα Κορομηλά, η οποία τον είχε «απέναντί» της, ολόκληρο τον χειμώνα που μας πέρασε.

«Περάσαμε έναν ολόκληρο τηλεοπτικό χειμώνα απέναντι. Νομίζω ότι ήλθε η ώρα από απέναντι να καθίσουμε δίπλα δίπλα», είπε ο σεναριογράφος και παρουσιαστής όταν κατέβηκε από την σκηνή και πήγε και κάθισε δίπλα της. «Καλησπέρα συνάδελφε», του απάντησε η Ρούλα.

«Ε, όχι και συνάδελφε. Εγώ περαστικός είμαι!», είπε με την σειρά του και γελώντας ο Καπουτζίδης. Εκείνη που δεν γελούσε καθόλου ήταν η Ρούλα που με απόλυτη σοβαρότητα έληξε την κουβέντα με την φράση «Εγώ λέω να μείνεις γιατί είσαι πολύ ταλαντούχος».

Λίγη ώρα πριν, η Ρούλα είχε απονείμει το βραβείο της Ακαδημαϊκού της χρονιάς στην Κυπρούλα Μακρή. Ο Αντώνης Βλοντάκης, που επίσης βρισκόταν εκεί, έδωσε το βραβείο της γυναίκας επιχειρηματία στην Ροδούλα Χατζηκυριάκου.

Ερμηνεύτρια της χρονιάς 2010 αναδείχθηκε η Ηβη Αδάμου: «Ουσιαστικά είναι το πρώτο βραβείο για εμένα και λέω το πρώτο γιατί η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου», ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Στικούδη απένειμε στην Ελένη Νικοδήμου το βραβείο Εικαστικός της χρονιάς. Από τα υπόλοιπα βραβεία, ξεχώρισαν η ηθοποιός της χρονιάς Μόνικα Βασιλείου, η πολιτικός Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλή, η fashion designer Ελενα Παύλου, η media person Χριστιάνα Αριστοτέλους, η αθλήτρια Ελένη Αρτυματά και η δημιουργός Χριστιάνα Αρτεμίου. Βραβείο Κοινωνικής προσφοράς απονεμήθηκε στην Μόνικα Θεοχάρους, συνολικής προσφοράς στην Στέλλα Σουλιώτη, ενώ το Πρωτείον ζωής εις μνήμην του Αντη Χατζηκωστή, στην Αγλαϊα Πισή, που είναι μητέρα παιδιού το οποίο πάσχει από μυϊκή δυστροφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...