Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πάλι στον... πάγο η Βίκυ!

Τυχερή στάθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε πακέτο» έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στην άθληση και κατέληξε με πάγο στο γόνατό της. 

Είναι γνωστό πως λατρεύει τη γυμναστική και ώρες ατελείωτες επιδίδεται σε καρφώματα και πάσες στο βόλεϊ, με αποτέλεσμα να έρχονται και οι τραυματισμοί.

Ολα είναι μέσα στο πρόγραμμα μιας παρουσιάστριας-αθλήτριας.

Η ίδια επέλεξε να ενημερώσει τον κόσμο για το ατύχημά της μέσω Διαδικτύου, αναφέροντας στο Twitter πως ο τραυματισμός της έγινε το Σαββατοκύριακο σε αγώνα που έδωσε με τους φίλους της. 

Συγκεκριμένα γράφει: «Πάλι με τον πάγο στο γόνατο είμαι. Αφού ήθελα σήμερα να παίξω 9 σετ... Μάλλον χρειάζομαι και λίγο πάγο στο μυαλό...»

Με χιούμορ αντιμετώπισε το περιστατικό καθώς, όπως μαθαίνουμε, δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χτύπημα-τράβηγμα έγινε την ώρα που η παρουσιάστρια προσπάθησε να αποφύγει ένα τρίμετρο κάρφωμα κάνοντας μια εκπληκτική βουτιά και αποκρούοντας με μανσέτα.

Οι συμπαίκτες της έτρεξαν κοντά της να τη βοηθήσουν, ωστόσο η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδειξε να αισθάνεται καλά και να μη χρειάζεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Εξάλλου, πολλές φορές έχει υποστεί παρόμοιους τραυματισμούς και έχει αποκτήσει πλέον την εμπειρία να τους ξεπερνά, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τις πρώτες βοήθειες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Πριν από δύο μήνες, μάλιστα, σε αγώνα είχε τραυματιστεί στην επιγονατίδα, αλλά με τις κατάλληλες ασκήσεις κατάφερε να το ξεπεράσει κι αυτό. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου από τα εφηβικά της χρόνια ασχολείται με το volley, ενώ τα καλοκαίρια επιδίδεται στις παραλίες και στο beach volley, σε επίπεδο μάλιστα πρωταθλητισμού. Και είτε στα τερέν είτε στο τηλεοπτικό τοπίο, αποδεικνύει συνεχώς πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να κερδίζει!
ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...