Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Δήλωσε αµφιφυλόφιλη και µπλοκάρισε το Ίντερνετ!

Η ηθοποιός Αννα Πάκουιν δήλωσε δηµόσια πως είναι bisexual, υποστηρίζοντας καµπάνια για ίσα δικαιώµατα. Η δηµόσια δήλωσή της δηµιούργησε στο Ιντερνετ ταραχή, καθώς χιλιάδες έσπευσαν να την τσεκάρουν on line, µε αποτέλεσµα να πέσει το σάιτ που τη φιλοξένησε.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τrue Βlood» που ετοιµάζεται να παντρευτεί τον συµπρωταγωνιστή της Στίβεν Μόγιερ έκανε τη δήλωση για το πρόγραµµα Τrue Colors που έχει δηµιουργήσει η ποπ τραγουδίστρια Σίντι Λόπερ. Την προώθησή του µάλιστα στηρίζουν πολλοί καλλιτέχνες όπως η Μία, η Γούπι Γκόλµπεργκ, η Σάρον και η Κέλι Οζµπορν. Στο βιντεοκλίπ που παρουσιάστηκε στο σάιτ www.
wegiveadamn.org η ηθοποιός δηλώνει: «Είµαι η Αννα Πάκουιν, είµαι αµφιφυλόφιλη και δίνω µια δεκάρα», όπως είναι το µότο του Τrue Colors. Και συνεχίζει: «Φανταστείτε να πηγαίνετε στη δουλειά κάθε µέρα και να µην µπορείτε να µοιραστείτε τη ζωή σας µε τους συναδέλφους σας από φόβο µήπως σας ξεφύγει και πείτε κάτι».
Μετά το µεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι φαν στο Διαδίκτυο, οι υπεύθυνοι του σάιτ έσπευσαν να το αναβαθµίσουν ώστε να ανταποκριθούν στη ζήτηση. Οι υπεύθυνοι του Τrue Βlood επίσης πρέπει να επανεκτιµήσουν τη δηµοτικότητα της Πάκουιν και να πορευτούν ανάλογα στα µελλοντικά τους σχέδια για την πετυχηµένη σειρά µε πρωταγωνιστές βαµπίρ και τα προβλήµατα της καθηµερινότητάς τους.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...