Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Οι Barbie του Τρύφωνα Σάμαρα

Γεννημένες... Barbie! Οι Δούκισσα Νομικού, Μάρα Δαρμουσλή, Ευαγγελία Αραβανή, Χρυσάνθη Ντάφλα, Κατερίνα Στικούδη και Βάσω Κολυδά μεταμορφώθηκαν από τα χεράκια του Τρύφωνα Σαμαρά στις αγαπημένες κούκλες τους και φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο του κορυφαίου hair stylist.

Οι Barbie celebrities επιστράτευσαν το (κουκλίστικο) ταμπεραμέντο τους και η «Espresso» σάς τις παρουσιάζει λίγο πριν από το μεγάλο πάρτι που διοργανώνει για χάρη τους ο Τρύφωνας την Τρίτη 13 Απριλίου στο «Villa Mercedes». 

Η Μάρα Δαρμουσλή ως «η Barbie με το αγαπημένο της ποδήλατο», η Βάσω Κολυδά α λα «Barbie στο Ναυτικό», η Δούκισσα Νομικού α λα «Barbie ντίβα», η Κατερίνα Στικούδη «Barbie σκιέρ με μαλλί-τοστιέρα», η Χρυσάνθη Ντάφλα ως «Barbie φωτογράφος» και η Ευαγγελία Αραβανή ως «pop Barbie» είναι κάποιες από τις μεταμφιέσεις που εμπνεύστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς για να μεταμορφώσει τα top models. 

Ο κορυφαίος hair stylist, που όταν ήταν πιτσιρίκι ήθελε να γίνει ηθοποιός, εξωτερίκευσε το καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο κουρεύοντας, χτενίζοντας, ντύνοντας και γενικά... έχοντας στα όπα-όπα την κουκλίτσα του, όπως είχε δηλώσει στην «Espresso». «Δεν ήταν τυχαίο το concept του ημερολογίου. Εξάλλου, τρανά ονόματα, όπως ο “Κάιζερ της μόδας” Καρλ Λάγκερφελντ, αλλά και ο Κριστιάν Λακρουά, έχουν εμπνευστεί κι έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στις κούκλες Barbie» πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ ανυπομονεί για τη βραδιά της εκδήλωσης. 

Τις κούκλες-Barbie της showbiz, αφού αφέθηκαν στα χέρια του Τρύφωνα, ανέλαβε μετά ο «μάγος του μακιγιάζ» Φρέντυ Καλομπράτσος. Στη συνέχεια ντύθηκαν και πόζαραν με χάρη στον φακό του Δημήτρη Σκουλού.

Ολοι όσοι πρωταγωνίστησαν και δούλεψαν σκληρά για τη φωτογράφηση του νέου ημερολογίου θα είναι στο «Villa Mercedes» την Τρίτη προκειμένου να γιορτάσουν την επιτυχία τους. 

Επίτιμες καλεσμένες είναι, βεβαίως, οι ξανθιές και μελαχρινές καλλονές, που δεν θα ξεχάσουν λόγω της ιδιαίτερης αυτής βραδιάς να έχουν φροντίσει τον εαυτό τους α λα Barbie για χάρη των φαν της ιστορικής κούκλας.


ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...