Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η Τζούλια και τα... ζώα!

Είδαν ότι δεν βγάζουν άκρη με το ανθρώπινο είδος και στράφηκαν στο ζωικό βασίλειο Τζούλια και Μένιος!

Σήμερα η Τζούλια (με τον Μένιο εννοείται, μην το λέμε και συνέχεια), πήγαν για ιππασία. Φόρεσε η «απόλυτη» την στολή της, καβάλησε και το καημένο το άλογο, δεν της βρέθηκε τίποτα άλλο πρόχειρο να καβαλήσει εκείνη την ώρα, και βουρ! Τι βουρ, δηλαδή; Μετά από πέντε λεπτά κουράστηκε και τα παράτησε. Ευτυχώς, για το καημένο το τετράποδο.

Δεν είχε όμως την ίδια τύχη και το τσιουάουα της, που ήθελε ντε και σώνει να το «ποτίσει» τις προάλλες.

Τις μέρες των γιορτών έπρηξαν τον Αλβέρτο, το σκυλάκι της Τζούλιας, να πιει… ούζο!!! Σου λέει εγώ ολόκληρη σαμπάνια κατεβάζω, δεν μπορεί αυτό μια γουλιά ούζο;; Και όλο του έχωνε ο Μένιος την μούρη του καημένου του σκύλου στο ποτήρι με το ούζο και όλο προσπαθούσε αυτό να το αποφύγει.

Και τώρα  Τζούλια – Μένος τρέχουν και δεν φτάνουν, γιατί έτσι και τους πιάσει καμιά φιλοζωική στα χέρια τους, ζήτω που καήκανε!!!

Τα έχουνε πάρει οι φιλόζωοι και απειλούν να την λιτζάρουν. Όπως είπε ο… «Εθνικός μας Σταρ», που είναι και πρόεδρος των τσιουάουα της Αθήνας, θέλει να την βουτήξει από τα μαλλιά και να της χώσει την μούρη σε βούρκο με σ….! Δεν τον σταματάει κανείς. Και μια ακόμα φιλόζωος πάντως εξέφρασε έντονα την αγανάκτηση της στο STAR και ζήτησε να παρέμβουν οι αρμόδιοι, ώστε να της το πάρουν.

Ούτε λούτρινο ζωάκι δεν θα της αφήσουν στο τέλος σας λέω!

Και τι απαντά η Τζούλια στις φιλοζωικές που της τα έχουν μαζεμένα;;; «Κάποιους άλλους έπρεπε να κυνηγούν οι φιλοζωικές. Κάτι ζώα που είναι έξω»!!!! Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...