Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ράδιο Αρβύλα: «Δεν έχει φιλότιμο η Τζούλια»

Βέλη κατά του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, φυσικά της Τζούλιας Αλεξανδράτου αλλά και του... υπουργείου Οικονομικών εξαπέλυσαν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του από το «Ράδιο Αρβύλα» της Παρασκευής.

Καταρχήν, παρουσίασαν ένα μικρό διαφημιστικό με το οποίο εμφανίζονται να κάνουν... έρανο για την αποπληρωμή των προστίμων που έχουν φάει από το ΕΣΡ, στην λογική εκείνου που διεξάγει η Βουλή για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. «Αγαπάμε το “Ράδιο Αρβύλα”, μας την δίνουν τα πρόστιμα του ΕΣΡ» είπαν σε σχετικό σποτ και ανακοίνωσαν ότι άνοιξαν τον αριθμό λογαριασμού 69696969 στην «Τράπεζα της Μπελάδος», καλώντας τον κόσμο με το σλόγκαν: «Ξηλωθείτε γιατί χανόμαστε».

Στη συνέχεια, ανέλυσαν το γεγονός ότι το πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου φορολογήθηκε μόλις με 4,5% και όχι με 21% επειδή κυκλοφόρησε όχι αυτόνομο αλλά ως... προσφορά περιοδικού, με αποτέλεσμα το κράτος να χάσει έσοδα περίπου 700.000 ευρώ. Μοιράστηκε δηλαδή όπως τα dvd που δίνουν ως προσφορά οι εφημερίδες, που έχουν χαμηλότερη φορολογία γιατί θεωρούνται προϊόντα που προάγουν τον πολιτισμό.

Αμέσως μετά ο Αντώνης Κανάκης αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν το κράτος να θεωρεί το dvd της Τζούλιας έργο που προάγει τον πολιτισμό, καθώς ανυψώνει το ηθικό και άλλα σημεία του ανδρικού σώματος και την ίδια ώρα να τους βάζει πρόστιμο το ΕΣΡ επειδή αυτοί έσπευσαν να το προβάλλουν, για να προαχθεί ακριβώς αυτός ο πολιτισμός (και να... ανυψωθούν το ηθικό και τα... λοιπά).

Τέλος, οι «Ράδιο Αρβύλα» κατηγόρησαν την Τζούλια ότι δεν έχει καθόλου φιλότιμο και την κάλεσαν, αν διαθέτει, να τους «κεράσει» το πρόστιμο του ΕΣΡ, αναγνωρίζοντας έτσι ότι μεγάλο μέρος της εμπορικής επιτυχίας του dvdτης οφείλεται και στην διαφήμιση που της έκαναν. Δείτε το σπαρταριστό απόσπασμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...