Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

«Έχασα το σπίτι μου εξαιτίας της Eurovision» αποκαλύπτει ο Κώστας Μπίγαλης

Για το πόσο του στοίχισε -συναισθηματικά και οικονομικά- η συμμετοχή του στην Eurovision μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης σε εβδομαδιαίο περιοδικό.


The generic logo was introduced for the 2004 C...
(Photo credit: Wikipedia)
«Με την Eurovision είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία. Βίωσα μιζέρια, κόμπλεξ και κακία στη Eurovision. Αν είχα την παραμικρή υποψία ότι θα εμπλεκόμουν σε κάτι τέτοιο, δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία της συμμετοχής. Δεν είμαι άνθρωπος της μιζέριας. Θέλω οι διαδικασίες να είναι καθαρές και καθένας να κρίνεται βάσει των ικανοτήτων του». Αυτό δήλωσε ο τραγουδιστής και συνθέτης στο Eγώ Weekly.

Προσθέτοντας πως «Δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ ξανά με το θεσμό αυτό. Είναι τελειωμένη ιστορία για μένα. Δεν με εκφράζει πια. Έχω πάει αλλού συνθετικά. Αν το 2005 είχε πάει το κομμάτι μου, θα είχα ένα ικανό ποσό, που θα οδηγούσε στο να μη χάσω το σπίτι μου».

Συγκεκριμένα για το πως την έχει επηρεάσει η κρίση, ο Κώστας Μπίγαλης επισήμανε πως «Η κρίση με χτύπησε από κάθε άποψη. Καθετί το έκανα με το σταυρό στο χέρι. Δεν υπάρχει άνθρωπος στο χώρο που μπορεί να πει: "Με πείραξε ο Μπίγαλης". Αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου, για να εξοφλήσω μια τράπεζα. Έγινε το 2011, μέσα στην κρίση».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...