Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«Σαν μορφωμένη Αντζελα Δημητρίου έχει γίνει ο Σφακιανάκης», δηλώνει ο Γονίδης

Μια νέα κόντρα αναμένεται να ξεσπάσει στη σόουμπιζ μετά τις δηλώσεις για τον Νότη Σφακιανάκη που έκανε ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ο Νότης μου αρέσει σαν τραγουδιστής επειδή έχει ερμηνεύσει τόσες επιτυχίες, όμως έπρεπε να τραγουδά πιο πολύ και να μιλά λιγότερο. Ετσι θα τον ήθελα εγώ. Εχει πια γίνει η μορφωμένη Αντζελα Δημητρίου». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο Εγώ Weekly.
Διευκρινίζοντας, όσον αφορά την Αντζελα Δημητρίου: «Με την Αντζελα δεν έχουμε τίποτα κοινό. Ούτε να συζητήσουμε δεν μπορούμε. Απλά μου άρεσε σαν καλλιτέχνιδα».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε και για τα 10 χρόνια που πέρασε όπου δεν μπορούσε να βρει ικανοποίηση από τίποτα. «Ζούσα με λάθος τρόπο, λάθος ανθρώπους και σύντροφο. Εγώ ο ίδιος ήμουν λάθος. Πέρασαν τόσα χρόνια μέχρι να καθαρίσω και να μείνουν πέντε σωστοί άνθρωποι δίπλα μου, οι οποίοι ξέρω ότι με αγαπάνε. Δυστυχώς αυτή η δουλειά σου δίνει τη χαρά να σε αγαπά και να σε θαυμάζει πολύς κόσμος, αλλά συγγενικά πρόσωπα πολύ κοντινά σε στεναχωρούν. Αυτό το αντιμετωπίζει ο καθένας που είναι επώνυμος. Νομίζουν ότι τους χρωστάς. Ο,τι και να κάνεις δεν μετρά».
Τέλος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι για μεγάλο διάστημα είχε περάσει κατάθλιψη. «Πέρασα κατάθλιψη για μεγάλο διάστημα και δεν μπορούσα να εντοπίσω τι μου συμβαίνει. Τα άρρωστα κομμάτια μου τα πέταξα μόνος μου από πάνω μου. Μιλούσα πολύ με φίλους μου και διάβαζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...