Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Σε βαρύ κλίμα η γιορτή του Τόμας Πρωτόπαπα


Σιωπηρά μέσα στη ΜΕΘ του ΚΑΤ πέρασε την ονομαστική του εορτή ο Τόμας Πρωτόπαπας. Ο γνωστός ηθοποιός συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Αττική Οδό.

Την Κυριακή του Θωμά το κλίμα ήταν βαρύ για την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, που περιμένουν κάποια ένδειξη βελτίωσης στην υγεία του. Στήριγμα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, συνεχίζει να είναι η αγάπη του κόσμου και οι προσευχές όλων για να συνέλθει ο Τόμας.

Στην ονομαστική του γιορτή, ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς του και οι φίλοι του δεν κατάφεραν να του ευχηθούν με το χαμόγελο στα χείλη και να γιορτάσουν όπως θα ήθελαν και οι ίδιοι μαζί του. “Κοντεύουν δύο μήνες και δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νέο. Φαντάζομαι πως οι γιατροί θα μας πουν κάτι, όταν θα υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη.”, δηλώνει ο θείος του Τόμας στην εφημερίδα Espresso.

“Στην γιορτή του δεν πέρασε πολύς κόσμος από το νοσοκομείο, διότι οι περισσότεροι από τους φίλους του δεν ήθελαν να φέρουν σε δύσκολη θέση τους γονείς του. Άλλοι πάλι δεν συνδυάζουν το Τόμας με το Θωμάς. Έτσι άλλωστε γινόταν πάντα...”, λέει ο θείος του Γιώργος Πρωτόπαπας και συνεχίζει: “Τον έπαιρναν τηλέφωνο με καθυστέρηση, όταν το συνειδητοποιούσαν. Την περασμένη Κυριακή ήρθαν στο νοσοκομείο όσοι έρχονταν σε καθημερινή βάση. Θα ήθελα όμως να τονίσω πως πραγματικά η αγάπη των φίλων του Τόμας, αλλά και αγνώστων ανθρώπων είναι έκδηλη και τους ευχαριστούμε όλη η οικογένεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...