Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αποστόλης Τότσικας: «Σε όποιους αρέσει ο στρατός, ας πάνε»

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Αποστόλης Τότσικας σε συνέντευξη που έδωσε σε μουσικό κανάλι. Τόσο που είναι δεδομένο ότι οι δηλώσεις του θα προκαλέσουν αντιδράσεις.


English: This is a logo for MTV.
(Photo credit: Wikipedia)
«Στο στρατό έχασα έναν χρόνο από τη ζωή μου. Ήταν τελείως χάσιμο χρόνου και είναι κρίμα να βλέπεις ότι τα λεφτά σου ως φορολογούμενος πηγαίνουν εκεί. Εγώ, από ένα σημείο και μετά, δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Καλά κάνουν λοιπόν πολλοί και δεν πηγαίνουν προφασιζόμενοι διάφορους λόγους. Αν σε κάποιους αρέσει ο πόλεμος και όλη αυτή η κατάσταση ας πάνε αυτοί. Ο στρατός μου έκοψε δουλειές και γενικά με πήγε πίσω». Αυτό φέρεται να δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στην εκπομπή Movies & Stars του MTV.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το αν σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό «Στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Αν συμβεί όμως αυτό δε θα πω σε κανένα τίποτα γιατί την πρώτη φορά πέσανε και με φάγανε».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης -μέρος της οποίας αναδημοσίευσε το zappit- o ταλαντούχος Αποστόλης μίλησε για την χειρότερη κριτική που έχει δεχθεί (« Όταν έπαιζα στην 'Ηλέκτρα' στην Επίδαυρο. Από τότε σταμάτησα να διαβάζω κριτικές. Νομίζω πως εξυπηρετούν πολλά συμφέροντα και τίποτα παραπάνω»), τις επιθέσεις από θαυμάστριες («Κάποια στιγμή όταν έπαιζα θέατρο παλιότερα ήταν μια θαυμάστρια που για δυο μήνες ερχόταν και μου έκανε πολλά δώρα όπως παπούτσια, ρολόγια και ρούχα . Ήταν τρελό και της είπα ότι αισθανόμουν άσχημα με όλο αυτό αλλά ευτυχώς σταμάτησε όταν τελείωσε το θέατρο») και την τρέλα που έχει κάνει για τον έρωτα («Δεν έχω κάνει καμία τρέλα για τον έρωτα γιατί τώρα είμαι ερωτευμένος και θα κάνω πολλές. Πριν δεν ήμουν και γι αυτό δεν έχω κάνει κάτι τρελό για μια γυναίκα»).

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...