Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τι λέει ο ομοφυλόφιλος παίκτης του ΝΒΑ, Τζέισον Κόλινς για τη σχέση του με την Κάρολιν Μους


Το μεγαλύτερο σοκ από την απόφαση του 34χρονου παίκτη του ΝΒΑ, Τζέισον Κόλινς να ομολογήσει δημόσια μέσω του Sports Illustrated πως είναι ομοφυλόφιλος, το έπαθε δικαιολογημένα η Κάρολιν Μους. Η πρώην αρραβωνιαστικιά του.

Η Μους με τον Κόλινς ήταν μαζί από το 2001 ως το 2009 και επρόκειτο να παντρευτούν μέχρι που ο πρώην σέντερ των Μπόστον Σελτικς τη χώρισε, δίχως ποτέ να της εξηγήσει το λόγο που δεν μπορούσε να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στο πλευρό της. Το έμαθε και η ίδια μαζί με όλο τον κόσμο μέσα από τη συνέντευξη του πρώην της στο γνωστό αμερικανικό περιοδικό.

Ο Κόλινς μίλησε για πρώτη φορά στην Οπρα Γουίνφρεϊ για τη σχέση του με τη Μους και για τον λόγο που δεν της αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. «Σ' εκείνο το σημείο δεν είχα δεχτεί ακόμα το ποιος πραγματικά ήμουν», είπε 34χρονος και συνέχισε: «Οταν κρύβεσαι στην... ντουλάπα περνάς από τα 12 στάδια της άρνησης, της ντροπής, της οργής και όλων των υπολοίπων συναισθημάτων. Δεν είχα φτάσει ακόμα στο επίπεδο της αποδοχής. Ηξερα, όμως, πως δεν μπορούσα να ακολουθήσω έναν γάμο. Σκεφτόμουν «Τζέισον, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θα καταστρέψεις τη δική σου ζωή, τη δική της ζωή και να είστε και οι δύο δυστυχισμένοι. Ακόμα προσπαθώ να το επεξεργαστώ, αλλά στο τέλος πήρα την σωστή απόφαση. Απλώς εύχομαι να της είχα πει όλη την αλήθεια, αλλά δεν ήμουν έτοιμος».





Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...