Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ήταν εξωπραγματικό να έχουμε 45 σήριαλ την εβδομάδα»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την μεγάλη κρίση που υπάρχει στην τηλεόραση, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι όλα αυτά θα περάσουν.

«Είναι απόρροια της γενικότερης κρίσης, αλλά για μένα δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Πιθανότατα η τηλεόραση να μην άντεχε τόσα πολλά πράγματα που γίνονταν μέχρι τώρα. Θεωρώ πως μετά το πέρας της κάμψης θα συνεχίσουν στα σωστά τους μεγέθη αυτή τη φορά. Για παράδειγμα, κάποτε είχαμε φτάσει να έχουμε 40-45 σίριαλ την εβδομάδα! Αυτό είναι ένα εξωπραγματικό νούμερο για τα ελληνικά δεδομένα και το κοινό. Η τηλεοπτική «οικονομία» φαίνεται πως δεν μπορούσε να τα σηκώσει, όπως συνέβη και σε πολλούς άλλους τομείς της χώρας μας. Αποτέλεσε όλη αυτή η υπερβολή ένα κομμάτι της κρίσης» δήλωσε στην εφημερίδα News.

Τέλος, εξομολογήθηκε τι έχει στο μυαλό του τηλεοπτικά για το άμεσο μέλλον: «Πάντα ψάχνω, σχεδιάζω, αλλά και ακούω, μα από την άλλη, δεν αποφασίζω πάντοτε μόνος μου. Είμαι πάντα ανοιχτός σε προτάσεις και συζητήσιμος, αλλά πια δεν γίνονται εύκολα δουλειές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...