Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ζέτα Μακρυπούλια: «Θα ήθελα να έχω καβαλήσει λίγο το καλάμι προκειμένου να απαντήσω, να αντιδρώ…»


Για τις περιόδους που θα ήθελε πολύ να έχει καβαλήσει το καλάμι, προκειμένου, όπως η ίδια λέει να αντιδρά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Yπήρξαν περίοδοι που θα ήθελα να το είχα καβαλήσει για να αντιμετωπίσω διάφορα πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν το έκανα. Κάποιες φορές οι άνθρωποι είναι δύσκολοι και οι συνεργασίες όχι απαραίτητα καλές. Ο χώρος συγκεντρώνει ιδιότροπους ανθρώπους και σε κάποιες περιπτώσεις θα ήθελα να έχω καβαλήσει λίγο το καλάμι προκειμένου να απαντήσω, να αντιδράσω, να στηρίξω τον εαυτό μου πιο πολύ, αλλά δεν...», εξομολογείται στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει:

«Δεν είναι μόνο τα προσωπικά μου θέματα, αλλά οι χαρακτηρισμοί για το πρόσωπό μου, οι οποίοι αποδόθηκαν με μεγάλη ευκολία. Έχω, κατά καιρούς, δεχτεί διάφορους: από το ποια είμαι ή ποια πρέπει να είμαι μέχρι για τη δουλειά μου».

Όσο για το αν το έχει πλέον ξεπεράσει; «Για να είμαι ειλικρινής, ναι. Πρέπει κάτι να υπερβεί τα όρια για να με πειράξει πια. Και πάλι, όμως, δεν θα μου κρατήσει πολύ. Θα μου περάσει γρήγορα», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...