Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Έχω κάνει έρωτα με δύο γυναίκες ταυτόχρονα», αποκαλύπτει ο Αλέξης Γεωργούλης


Για την πιο ενεργή ερωτικά περίοδο της ζωής του μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Αλέξης Γεωργούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Έχω κάνει έρωτα με δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Με έχουν φλερτάρει άντρες, αλλά δεν έχω μπει σε τέτοια κανάλια. Δεν έχω εξερευνήσει αυτά τα μονοπάτια». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στο περιοδικό Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας «Έχω φτάσει στο μηδέν από μεγάλο έρωτα. Πέρασα κατάθλιψη. Ήμουν σπίτι μου χωρίς να κάνω τίποτα. Ο πρώτος μου έρωτας, μου... έφαγε τρία χρόνια. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη της. Δεν ήταν επιλογή μου. Συνέβη και δεν μπορούσα να το αλλάξω. Το μυαλό μου ήταν κολλημένο σε αυτήν τη γυναίκα. Έπειτα από τα δύο πρώτα χρόνια συνειδητοποίησα ότι εάν δεν το αποδεχτώ, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για το αν τον έχουν κερατώσει («Έχω απατηθεί. Αυτά δεν είναι πράγματα που μπορούν να με πληγώσουν. Έχω περάσει το στάδιο του εγωισμού ότι είσαι μοναδικός, ο μέγας εραστής») και την πιο ενεργά ερωτική περίοδο της ζωής του («Όταν σπούδαζα Πολυτεχνείο, έκανα υπερωρίες. Πήρα ένσημα βαρέων βαρών»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...