Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Kαταγγελία βόμβα: «Κλεμμένο» το φόρεμα που φόρεσε η Ηλιάδη στη Eurovision [εικόνες]

Nέα κόντρα ξέσπασε στο χώρο της showbiz, με αφορμή το φόρεμα που φόρεσε η Αγγελική Ηλιάδη στον τελικό της Eurovision. To φόρεμα είναι δημιουργία του Βρεττού Βρετάκου, ωστόσο, ο Βασίλειος Κωστέτσος κατηγορεί δημοσίως τον συνάδελφό του για αντιγραφή, καθώς μοιάζει πολύ με ένα δικό του.

Με το που αντίκρυσε την Αγγελική Ηλιάδη στη σκηνή της Eurovision ο Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε στο Twitter «χίλιες και μία αντιγραφές», ανεβάζοντας, ταυτόχρονα, μια φωτογραφία του ρούχου που παρουσίασε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο πλαίσιο της κολεξιόν του για το καλοκαίρι του 2013.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Βασίλειος Κωστέτσος, «ανέβασε» και δεύτερη φωτογραφία του ρούχου του, την οποία συνόδευε η εξής λεζάντα: «ευχαριστούμε που υπάρχεις Βασίλειε και παίρνουμε... ιδέες! Ξερνάω...!».

Από την πλευρά του ο Βρεττός Βρεττάκος μιλώντας στο Fthis.gr ξεκαθάρισε πως «δεν μπαίνω στην διαδικασία να αναπτύξω ή να δικαιολογήσω τα σχόλια του σχεδιαστή . Ισως δεν γνώριζε περασμένη μου δουλειά, που παρουσιάστηκε το 2011 και περιελάμβανε αντίστοιχες δημιουργίες μου» και συμπλήρωσε: «Αν ανατρέξετε στο fashion show μου, που παρουσιάστηκε στις 10 Οκτώβριου του 2011 στο Μουσείο Γουλανδρή με τον τίτλο "fashion of his love" θα διαπιστώσετε πως είχα παρουσιάσει παρόμοιες "φόρμες" με βαθιά σκισίματα. Και η μεγαλύτερη απόδειξη εκτός από τις φωτογραφήσεις των μοντέλων μου, είναι το φόρεμα της Ελένης Φουρέιρα -που έφερε την υπογραφή μου- στα Mad Awards του 2012». .

To φόρεμα του Βρεττού Βρετάκου:


 Το φόρεμα του Βασίλειου Κωστέτσου:


 Το φόρεμα της Ελένης Φουρέιρα που φόρεσε στα περασμένα βραβεία Mad:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...