Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Αγγελική Ηλιάδη: «Τα σχόλια για τη Eurovision ήταν αστεία»

Η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε στο «ΕΓΩ! Weekly», λίγες ημέρες μετά τον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision, όπου ήταν υποψήφια με το τραγούδι «Χίλιες Και Μία Νύχτες».

«Το να είσαι ποπ, δεν είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το σκέφτηκα μόνη μου, αλλά ήταν μια πρόταση της δισκογραφικής μου εταιρείας, Platinum Records. Είπα αμέσως ότι θα το κάνω. Εκτός του ότι είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου στο εξωτερικό, είναι και μια ωραία εμπειρία», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το τραγούδι της, δήλωσε: «Δεν θέλω να το προσωποποιήσω, αλλά κανένα από τα σχόλια και τις κριτικές που γράφτηκαν και ακούστηκαν δεν μου χάλασαν τη διάθεση. Τα έβρισκα αστεία. Ήταν το πλέον ελληνικό τραγούδι, έπρεπε να ήμασταν χαρούμενοι που ένα τέτοιο τραγούδι ήταν υποψήφιο. Αν θέλουμε κάθε φορά να στέλνουμε τραγούδια με αγγλικό στίχο και ακούσματα που δεν θυμίζουν σε τίποτε Ελλάδα, τότε ποια είναι η ελληνική συμμετοχή;».

Η Αγγελική, ακόμα, μίλησε για τις δηλώσεις του Αγάθωνα: «Όπως έκανε χιούμορ ο Αγάθωνας, έτσι έκανα κι εγώ! Δεν έγινε και τίποτε» και συνέχισε: «Τα βρήκα πάρα πολύ αστεία όσα συνέβησαν, γιατί ήμουν πολύ σίγουρη για την προσπάθεια που έκανα και για το τραγούδι μου».

Η Αγγελική δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει στο μέλλον για δεύτερη φορά μαμά: «Μακάρι να μπορέσω να χαρίσω ένα αδελφάκι στο γιο μου, γιατί το θέλει κι εκείνος πολύ!», αν και ξεκαθάρισε πως αυτήν την περίοδο δεν έχει κάποιο σύντροφο στο πλευρό της.

Ωστόσο, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως πλέον δεν μένει μόνο μαζί τον γιο της: «Μένουμε μαζί με τον αδελφό μου, είμαστε συνέχεια μαζί και με προσέχει πάρα πολύ! Ο Κώστας είναι ο προσωπικός μου γυμναστής και, μάλιστα, με έχει συνέχεια στην πίεση! Είμαστε όμως πολύ δεμένοι και μοιάζουμε πάρα πολύ ως χαρακτήρες. Από μικροί ήμασταν έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...