Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Δέσποινα όπως λέμε... Ζέτα; Μην σας πω κι ακόμα καλύτερη!


Δεν είμαι Eurofan, δεν είμαι κολλημένη με την Eurovision και λόγω δουλειάς άλλωστε δεν θα μπορούσα να είμαι... Ετσι, όπως καταλαβαίνετε κάθε χρόνο δεν μου αρέσουν τα πάντα όπως κι αν είναι... Πάντα έχω μία κριτική ματιά για όλο αυτό το πράγμα. Μία ματιά με την οποία μάλιστα, πολλοί από εσάς έχετε σπεύσει πολλές φορές να διαφωνήσετε μαζί μου...

Ομως, τόσο χρόνια σε αυτή την δουλειά έχω μάθει όταν κάτι μου αρέσει να τολμώ να το πω και να μην  προσπαθώ πάντα να ανακαλύπτω το κάτι "αρνητικό" γιατί συνήθως αυτό προκαλεί αίσθηση και αυτό συζητιέται στα κανάλια.

Ετσι, έχω την ανάγκη να σας εξομολογηθώ, πως παρά το γεγονός ότι αρχικά κρατούσα μικρό, πολύ μικρό καλάθι σε σχέση με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή στον φετινό, εγχώριο τελικό, σήμερα ευτυχώς διαπίστωσα πως κακώς είχα τις επιφυλάξεις μου.

Ναι, η παρουσία της Δέσποινας στον ρόλο της οικοδέσποινας ήταν μία μεγάλη και εντέλει ευχάρστη έκπληξη για μένα. Η Δέσποινα Βανδή απόψε κατάφερε να βγάλει ασπροπρόσωπους όσους είχαν την ιδέα να την αναθέσουν την παρουσίαση αυτής της βραδιάς, μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Βγήκε και είναι λαμπερή, φρέσκια,νεανική, χαλαρή, άνετη, αυθόρμητη, χαριτωμένη, φιλική, ζεστή... Στοιχεία τα οποία δηλαδή λείπουν συνήθως από τις περισσότερες παρουσιάστριες σε τέτοιες βραδιές κι ας έχουμε να κάνουμε με υποτιθέμενους επαγγελματίες του είδους.

Με άλλα λόγια; Η αποψινή εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας είναι κάτι παραπάνω από σούπερ... Η Δέσποινα κατάφερε να σταθεί στο τηλεοπτικό ύψος των Euro-περιστάσεων και να κλέψει με την απλή,αλλά κομψή εμφάνισή της τις εντυπώσεις.

Κατάφερε να μας δείξει πως έχει την δυνατότητα όταν χρειάζεται, να μπορεί να βγάζει από πάνω της την ταμπέλα της τραγουδίστριας και της πίστας και να κρατά τον νέο ρόλο που φτάνει στα χέρια της με άκρως επιτυχημένο τρόπο.

Συμπέρασμα; Η Eurovision της Δέσποινας της... πάει πολύ και αυτό είναι κάτι που φαίνεται !!!

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...