Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ζέτα Μακρυπούλια: «Υπάρχουν μέρες που χρειάζομαι επιβεβαίωση»


Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει μεταξύ άλλων για το πόσο σέξι νιώθει!

«Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και άλλες που χρειάζομαι επιβεβαίωση» εξομολογείται η παρουσιάστρια. Ξεκαθαρίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει σκεφτεί να κάνει κάποια χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει κάτι πάνω της και αυτό, γιατί «φοβάμαι πολύ τα χειρουργεία! Δε συμφωνώ με τις υπερβολές, η κάθε ηλικία έχει τη γοητεία της και αν με την πάροδο του χρόνου θελήσω να διορθώσω κάτι που με ενοχλεί θα έψαχνα πιο αναίμακτους τρόπους».

«Δεν υπάρχει κάτι σημαντικό που να μου λείπει, ώστε να μου στερήσει τη χαρά για τα υπόλοιπα», διευκρινίζει χωρίς να αποκλείει την απόκτηση ενός παιδιού και προσθέτει «η απόκτηση ενός παιδιού για μια γυναίκα από τη φύση της σημαίνει ολοκλήρωση».

Μιλώντας για την κρίση και τις περικοπές, παραδέχεται πως έχει μειώσει τα έξοδα της και έχει δεχτεί μειώσεις στις απολαβές της.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος χώρος της ταιριάζει πιο πολύ ανάμεσα στην παρουσίαση και την υποκριτική, η Ζέτα απάντησε διπλωματικά, εκφράζοντας την αγάπη και για τα δύο!

Η παρουσιάστρια εξομολογείται ότι ο φετινός κύκλος του ριάλιτι χορού της αφήνει γλυκιά γεύση. «Δεν ξέρω αν θα τολμούσα να περάσω όλη αυτή την αγχωτική διαδικασία» απαντά όταν την ρωτούν αν θα συμμετείχε στο σόου ως υποψήφια, χαρακτηρίζοντας «γλυκιές προσωπικότητες» όλους τους κριτές!

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης  η Ζέτα ρίχνει… «πόρτα» στον Διευθυντή της, Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο σε κάθε Live κάνουν διάφορα πειράγματα. «Αν έπρεπε να χορέψω live με κάποιον από τους κριτές, θα χόρευα με τον Φωκά Ευαγγελινό γιατί είναι επαγγελματίας και θα με καθοδηγούσε καλύτερα», συμπληρώνοντας ότι με τον «κύριο Λάτσιο είμαστε και φίλοι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...