Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οταν η κάμερα «συνέλαβε» την Μενεγάκη να ρωτά την Αναστασοπούλου αν κάνει σεξ

Η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε να εκμαιεύσει την απάντηση που ήθελε από την καλεσμένη της Πηνελόπη Αναστασοπούλου εμμέσως με αποτυχία. Ετσι αποφάσισε να βάλει το χέρι μπροστά και σε μια στιγμή που πίστευε ότι δεν την τραβούσε η κάμερα της έκανε την «καυτή» ερώτηση. Αλλά ο σκηνοθέτης την πρόδωσε. Εδωσε την εικόνα της στον «αέρα» την κατάλληλη στιγμή.

Μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την ηθοποιό πώς είναι στην προσωπική της ζωή κι αν έχουν φτιάξει τα πράγματα στον ερωτικό τομέα.

«Είμαι καλά... δεν δίνω τόση σημασία ποια στα ζόρικα τα βλέπω λίγο πιο επιφανειακά», ήταν η απάντηση που έδωσε η ηθοποιός. «Μεγάλωσα συναισθηματικά και ωρίμασα και πλέον δεν δίνω τόση βάση σε αυτές τις καταστάσεις», συνέχισε.

Η απάντησή της αυτή δεν φαίνεται να ικανοποίησε, όμως, την παρουσιάστρια. Ετσι έβαλε το χέρι μπροστά στο στόμα και την ρώτησε ευθέως «κάνεις σεξ;», νομίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή ο σκηνοθέτης έδινε στον «αέρα» πλάνο της Αναστοσοπούλου.

Ομως, ο σκηνοθέτης της την... πρόδωσε και έδωσε στον «αέρα» το δικό της πλάνο, την κατάλληλη στιγμή και από την κατάλληλη γωνία, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές της να την «πιάσουν στα πράσα» την ώρα που έκανε την καυτή ερώτηση στην ηθοποιό.

Η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε γελώντας, λέγοντας... «εεε δεν μας αφήνετε να πούμε μια κουβέντα».
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...