Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ποια star κυκλοφορεί με μία... σφεντόνα στην τσέπη της;

Kristen Stewart of
Kristen Stewart of "Twilight" fame plays on the vampire mystique at the 82nd Academy Awards, March 7, in Hollywood, Calif. (Photo credit: Wikipedia)
Αυτη τη φορά όντως το... παράκανε!

H αλήθεια είναι ότι δεν πιστέψαμε ποτέ ότι η Kristen Stewart είναι μία φυσιολογική νεαρή γυναίκα. Και πώς άλλωστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο εφόσον είναι μία από τις μεγαλύτερες star του κόσμου, με την προσωπική της ζωή να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα σχεδόν καθημερινά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η άτακτη ηθοποιός ομολογούμε ότι μας αιφνιδίασε μιας και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να κουβαλά στην τσέπη της μία... σφεντόνα! Oι λόγοι για τους οποίους κουβαλούσε το συγκεκριμένο... φονικό όπλο παραμένουν άγνωστοι, αλλά ίσως το γεγονός ότι επισκεπτόταν το πατρικό της να μπορεί να μας δώσει μία λογική εξήγηση.

Βλέπετε, πολύ πιθανό να ήθελε να παίξει με τα συμπαθή πουλερικά που βρίσκονται στο κτήμα της οικογενείας ή να εφοδιάστηκε προκειμένου να πάει για κυνήγι μπεκάτσας με τον μπαμπά της! Το σενάριο που υποστηρίζει ότι την χρησιμοποιεί εναντίον των παπαράτσι που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, προτιμάμε να μην το πιστέψουμε και να το θεωρήσουμε σαν ένα κακόγουστο αστείο!

Μα είναι δυνατόν; Σφεντόνα;
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...