Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Με ιδιωτικό λιαρ τζέτ ταξίδεψαν στο Λονδίνο ο φαντάρος Παντζόπουλος και η Μενεγάκη

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση για το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του ζεύγους Μενεγάκη και Παντζόπουλου με λιαρ τζετ και -ανεπιβεβαίωτο ακόμη- προορισμό το Λονδίνο.

«Χθες το απόγευμα στον χώρο των αναχωρήσεων του Ελ. Βενιζέλος από όπου φεύγουν τα lear jet έφθασε με το τζιπ της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ήταν στη θέση του συνοδηγού , ο οδηγός ήταν ένας άντρας από την ασφάλειά της και πίσω καθόταν ο Μάκης Παντζόπουλος με τον γιο της. (...) Μόλις κατάλαβε η Μενεγάκη και ο Παντζόπουλος ότι ήμασταν μπροστά τους και θα τους φωτογραφίζαμε όταν θα κατέβαιναν, ο οδηγός- σωματοφύλακας κατέβηκε και προσπάθησε να μας εκτοπίσει ασκώντας το σωματικό του βάρος πάνω μας. (...) Πρόλαβα και τον τράβηξα μια πεντακάθαρη φωτογραφία. Η Μενεγάκη έβαζε το I pad στο πρόσωπό της για να μην την φωτογραφίσουμε. Αφού έφυγαν έμαθα ότι είχαν προορισμό το Λονδίνο. Εδώ τίθεται το ερώτημα για τον Μάκη Παντζόπουλο που είναι φαντάρος: "Πώς είναι δυνατόν να βγει εκτός Ελλάδος αν δεν έχει ειδική άδεια; Μάλιστα, θα πρέπει να είναι λόγος αποδεδειγμένα πολύ σοβαρός. Έδωσε άδεια το ΓΕΑ και για ποιο λόγο;"».

Αυτό δήλωσε ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης, ο φωτογράφος που έφερε την δημοσιότητα το θέμα, σε δήλωση που έκανε στο fthis.

Ενώ με το ζήτημα ασχολήθηκε και το Πρωινό Mou, με την Σάσα Σταμάτη να αποκαλύπτει λεπτομέρειες του θέματος και τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει σχετικά «Εγώ όταν ήμουν φαντάρος απαγορευόταν να βγω στο εξωτερικό. Όπως και όλοι μας. Άρα μπορεί να μην πήγαν εκεί, να πήγαν κάπου εδώ κοντά».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...