Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Javier Bardem αγαπάει και δεν το κρύβει!

Πώς άραγε είναι ο έγγαμος βίος του Javier Bardem και της Penelope Cruz; Ο γοητευτικός σταρ αποκάλυψε λεπτομέρειες για το γάμο του με μία από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό GQ, ο Bardem παραδέχτηκε ότι στην Cruz έχει βρει την αδερφή ψυχή του, λέγοντας «Είμαι ευτυχισμένος στο γάμο μου. Αναπνέω και είμαι ήρεμος. Στ' αλήθεια ευχαριστώ όποιον εκεί πάνω μου έδωσε την ευκαιρία να αγαπηθώ». Οι δύο Ισπανοί πρωταγωνιστές άρχισαν να βγαίνουν το 2007 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Τον Ιανουάριο του 2010 η Cruz έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Leonardo.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι στη Μαδρίτη, τον περασμένο Ιούνιο
Εκτός από τα προσωπικά του, ο πρωταγωνιστής του Skyfall μίλησε και για τα επαγγελματικά του, αποκαλύπτοντας ότι δεν του αρέσει και τόσο η εμφάνισή του «Το γεγονός ότι μου αρέσει να υποδύομαι χαρακτήρες, δε σημαίνει ότι μου αρέσει και να παρακολουθώ την ερμηνεία μου. Δεν μπορώ να βλέπω τη μύτη μου, τα αστεία μάτια μου, δεν μπορώ να ακούω τη φωνή μου. Δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό». Στην προσπάθειά του να εξηγήσει την επιτυχία του ως ηθοποιού είπε «Έχω μια γυναίκα κι έναν άντρα στο ίδιο σώμα. Έχω αρσενικά και θηλυκά στοιχεία μαζί».

Η συνέντευξη του ηθοποιού δημοσιεύεται στο τεύχος που κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου, με τον σταρ να φιγουράρει σε ένα από τα τρία εναλλακτικά εξώφυλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...