Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί ο Μπέζος αρνείται να βοηθήσει την άνεργη κόρη του;

Πιστός στην αυστηρή κοσμοθεωρία του εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου εξηγώντας γιατί δεν σκοπεύει να ανοίξει καμία πόρτα προκειμένου να βοηθήσει την άνεργη -επίσης ηθοποιό- κόρη του.

«Η κόρη μου είναι άνεργη. Αλλά δεν πρόκειται να της ανοίξω καμία πόρτα. Αν το έκανα αυτό, θα ήμουν ανακόλουθος με αυτά που πιστεύω. Δεν θα της ανοίξει κανείς την πόρτα,θα την ανοίξει μόνη της, όπως την άνοιξα εγώ». Αυτό δήλωσε στην Πόπη Τσαπανίδου ο δημοφιλής πρωταγωνιστής σχετικά με την απόφασή του να μην βοηθήσει την Ηρώ, την κόρη που έχει με την Ναταλία Τσαλίκη, να βρει δουλειά στον χώρο της υποκριτικής.

Ενώ γενικότερα για τους νέους ηθοποιούς σχολίασε: «Ακούω τους νέους ηθοποιούς να μιλούν για ανεργία και να αναρωτιούνται τι να κάνουν. Εγώ όταν βγήκα στην δουλειά αυτή έλεγα που θα βρω μεροκάματο. Δεν έκανα επιλογή δουλειάς. Για αυτό και δεν δέχομαι καμία κλάψα και καμιά μιζέρια. Να δουλέψουν και να διεκδικήσουν. Δεν θα τους χαρίσει κανείς τίποτα».

Τέλος, στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε την πεποίθησή του ότι «Πιστεύω ότι τελικά θα επικρατήσουν οι καλύτεροι και όχι οι φθηνότεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...