Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτοί είναι οι Έλληνες που συμμετέχουν στην καμπάνια της Benetton «άνεργος της χρονιάς»

Μία αλτρουϊστική καμπάνια διοργανώνει η γνωστή εταιρία Benetton, εστιάζοντας στους άνεργους μέχρι 30 ετών, που πλήττονται από την παγκόσμια οικονομική κρίση και κάνει έκκληση σε , περίπου, 100 εκατομμύρια ανέργους (μέχρι 30 χρόνων, πάντα) να δώσουν τις ιδέες τους. Στην καμπάνια συμμετέχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο και φυσικά και αρκετοί Έλληνες

Ο τίτλος της καμπάνιας είναι «Unhate» και όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ομίλου Benetton θα ρίξει φώς στη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι άνεργοι μέχρι 30 ετών, οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλειά.

Η νέα παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας θα περιλαμβάνει αφίσες, μπλουζάκια, μια ταινία και έναν διαγωνισμό για την επιλογή των «100 ανέργων της χρονιάς», ενώ η ιδέα για την συγκεκριμένη καμπάνια ξεκίνησε από 50 εμπειρογνώμονες της Benetton, οι οποίοι, μελετώντας τα στατιστικά στοιχεία διαπίστωσαν ότι ο αριθμός των ανέργων, ηλικίας μέχρι 29 χρόνων, υπερβαίνει τα 100 εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Οκτωβρίου και οι διαγωνιζόμενοι, θα πρέπει να είναι άνεργοι από 18 εώς 30 ετών και άνω και θα πρέπει να καταθέσουν την ιδέα τους στην ιστοσελίδα www.unhatefoundation.org Μετά από διαδικτυακή δημοσκόπηση, θα επιλεγεί η καλύτερη ιδέα, ενώ κάθε ένας από τους ανέργους θα πάρει, ως έπαθλο για την ιδέα του, 5.000 ευρώ.

Η Ελλάδα, μία χώρα που βιώνει σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ανταποκρίθηκε άμεσα στην καμπάνια αυτή και πολλοί νέοι Έλληνες έστειλαν τις αιτήσεις τους και τις ιδέες τους, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον:

Όπως δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της εταιρίας, οι Έλληνες «άνεργοι της χρονιάς» είναι:

Χρύσα Ευθυμιάδου
Γιώργος Στεργιόπουλος
Λένα Μπαρούδα
Πάνος Καλύβας
Ιωάννα Λελεντζή
Γεωργία Καραμάνη
Δέσποινα Κασιδιαράκη
Νίκη Δημά
Στέλλα Λεδά
Μαρία Ζήση
Βαγγέλης Ορφανίδης
Αρετή Γεωργακοπούλου
Ξανθή Σούλου

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...