Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η Κορομηλά φωτογραφίζεται σέξι στην βίλα της και «κράζει» τους τηλεσταρ [εικόνες]

Έντονα σχόλια δέχεται ήδη η Ρούλα Κορομηλά για την απόφασή της να φωτογραφηθεί σέξι στο σπίτι της στην Κηφισιά για το νέο τεύχος του ΟΚ. Καθώς επίσης και για τις δηλώσεις της στις οποίες μιλάει αναλυτικά για την ματαιοδοξιά των ελλήνων τηλεοπτικών σταρ.

«Μεταλλάσσονται από τη μία μέρα στην άλλη σε ένα τελείως διαφορετικό, άγνωστο πρόσωπο που ακόμη και ο πλανητάρχης -με τόση εξουσία- είναι πιο σεμνός, πιο προσγειωμένος και πιο συνειδητοποιημένος για το ρόλο του». Αυτό δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά στο περιοδικό ΟΚ για μερίδα των τηλεοπτικών σταρ.

Προσθέτοντας πως «Δεν ξέρω αν ξεκίνησα εγώ το star system στην ελληνική τηλεόραση, ξέρω όμως πως δεν έθεσα τους όρους του. Αν και αναγνωρίζω πάρα πολύ καλά τόσο τους μηχανισμούς του όσο και τις παγίδες του. Άσε, που για ποιο star system μιλάς σήμερα, αφού τα πάντα καταρρέουν... Ή θαρρείς star system τις απελπισμένες προσπάθειες κάποιων να υπάρξουν;».

Όσον αφορά το από ποιόν καλεσμένο θα ήθελε να πάρει συνέντευξη, η Ρούλα Κορομηλά απάντησε: «Στη συγκεκριμένη παγκόσμια συγκυρία, θα ήθελα να μιλήσω, να διερευνήσω, να καταλάβω την κυρία Άνγκελα Μέρκελ... Θέλω να κατανοήσω, όπως και παρα πολλοί άλλοι, τους λόγους που η Ευρώπη και η χώρα μας βαραίνουν τόσο από τις αποφάσεις της, ορίζοντας εθνικές και προσωπικές δυστυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...