Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τι είπε η Τασία από το Φισκάρδο στον Αμπράμοβιτς για τις ξαδέλφες του;

Στάση στο εστιατόριο της Τασίας Δενδρινού στο Φισκάρδο έκανε την Τετάρτη ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, στα πλαίσια των διακοπών του με το σκάφος Eclipse στα ελληνικά νησία. Εκεί όπου έφαγε, ήπιε και έφυγε και φορτωμένος δώρα.

«Ήρθε με μια παρέα περίπου 10 ατόμων. Δεν τον αναγνώρισα, όπως συνήθως μου συμβαίνει, γιατί που να τους ξέρω όλους τους διάσημους. Όμως, όταν με ενημέρωσαν τα παιδιά του μαγαζιού ποιος ήταν, βγήκα να τον καλωσορίσω. Στην αρχή ήταν λίγο βαρύς. Με κοιτούσε με προσοχή την ώρα που προσπαθούσα να του μιλήσω με τα σπαστά αγγλικά μου. Του είπα ότι πέρυσι είχαν έρθει εδώ κάποιες ξαδέλφες του για φαγητό και του το επιβεβαίωσε ο νεαρός που καθόταν δίπλα του. Και ο ίδιος, όμως, δεν το αρνήθηκε και για πρώτη φορά, μου χαμογέλασε. Για αναμνηστική φωτογραφία, ούτε λόγος. Είπαμε, δεν ήταν πολύ ζεστός στην αρχή».

Έτσι περιγράφει το fthis την πρώτη γνωριμία του Ρώσου μεγιστάνα με την Κεφαλονίτισσα μαγείρισσα, η οποία πριν λίγο καιρό είχε πει και στον Τζον Μπον Τζόβι ότι δεν ξέρει ποιός είναι και ότι προτιμάει τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Αμπράμοβιτς ήρθε στο εστιατόριο με μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα και ένα μόνο άντρα της προσωπικής του ασφάλειας που κάθισε διακριτικά στο μπαρ. Δεν παράγγειλε, αλλά είπε στην φιλόξενη ιδιοκτήτρια να του φέρει ότι νομίζει.

Μετά από ένα γεύμα που περιλάμβανε φέτα τηγανιτή, χταπόδι με λιαστή ντομάτα και φάβα, πιπεριές τηγανητές, κολοκυθοκεφτέδες, μελιτζανοσαλάτες, μπαρμπούνια, ψάρια ψητά και λικέρ, ο Αμπράμοβιτς ζήτησε φραγκοστάφυλα («Δεν είχαμε. Τρέξαμε στο super market να αγοράσουμε, αλλά είχε κλείσει»). Και γενικώς ήταν σε πολύ καλά κέφια.

«Στο τέλος του έκανα δώρο δύο μπουκάλια κρασί με την επωνυμία Eclipse, όπως το όνομα του σκάφους του, μέλι κεφαλονίτικο βιολογικό κι ένα άλμπουμ που έχει επιμεληθεί ο αδελφός μου με φωτογραφικό υλικό από το παλιό Φισκάρδο. Όταν σηκώθηκαν να φύγουν, μόνος του σήκωσε όλες τις σακούλες με τα δώρα που του έκανα και τα κουβάλησε μέχρι το σκάφος», δηλώνει η Τασιά στο fthis για το τέλος της βραδιάς.

Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Κεφαλονία, Τασία Δενδρινού, Φισκάρδο, γιοτ, Eclipse, fthis, δώρο, κρασί, fthis, Τζον Μπον Τζόβι

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...