Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη μετά από ατύχημα στο σπίτι!

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Ευδοκία Ρουμελιώτη που έχασε τη μητέρα της, την 59χρονη Βασιλική Σιάνη. Ο αδελφός της ηθοποιού, ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρουμελιώτης, ανέβασε πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα με το οποίο αποχαιρετά τη μητέρα του.

Το FTHIS.GR είχε στη διάθεσή του όλο το ρεπορτάζ σχετικά με το περιστατικό, από το πρωί της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου. Κατόπιν επικοινωνίας με την ηθοποιό και τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, ο οποίος αν και σε φορτισμένη κατάσταση μας ζήτησε με πολύ ευγένεια να μην δημοσιοποιηθεί το γεγονός, το σεβαστήκαμε.

Δυστυχώς όμως, το ατύχημά της 59χρονης Βασιλικής Σιάνη στάθηκε η αιτία να φύγει από τη ζωή.

Τι ακριβώς συνέβη: Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, η μητέρα της ηθοποιού έπεσε από τις σκάλες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας και συγκεκριμένα στο Νικολούδειο Νευροχειρουργικό Κέντρο του νοσοκομείου. Η γυναίκα είχε σοβαρό τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη κα στα πλευρά. Το σοβαρότερο όμως, που έπρεπε να αντιμετωπιστεί ήταν η εσωτερική αιμορραγία. Τελικά δεν τα κατάφερε. Τα παιδιά της, καθώς και ο σύζυγος της ηθοποιού, δεν έλειψαν ούτε λεπτό από δίπλα της.

Σήμερα έφυγε από τη ζωή και ο γιος της Γιώργος Ρουμελιώτης ανάρτησε το παρακάτω κείμενο. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FTHIS.GR η Βασιλική Σιάνη επιθυμούσε η ίδια να γίνει δωρεά των οργάνων της.

Διαβάστε τι έγραψε:
Ρουμελιώτης
Πηγή: fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...