Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η Αλεξία Μπακογιάννη και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος επισημοποίησαν τη σχέση τους

Η Αλεξία Μπακογιάννη και  ο Ανδρέας Παπαδόπουλος επισημοποίησαν τη σχέση τους με κοινές διακοπές στην Ικαρία και τα Χανιά, όπου το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ γνώρισε και τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη .

Η "κόρη της Ντόρας βρήκε την ευτυχία στο πλάι  του εκπροσώπου τύπου της ΔΗΜΑΡ" γράφει χαρακτηριστικά η σημερινή Real Life.

Μετά τον πρόσφατο χωρισμό από τον χρηματιστή Μανώλη Βάρσο, ένας νέος έρωτας έρχεται στη ζωή της Αλεξίας Μπακογιάννη, και μάλιστα με προβεβλημένο στέλεχος από κόμμα της Αριστεράς, αποδεικνύοντας ότι στον έρωτα... όλα επιτρέπονται.

Ο φιλόδοξος ανερχόμενος πολιτικός, Ανδρέας Παπαδόπουλος, είναι εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ και όπως γράφει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, φαίνεται πως είναι αυτός που έκλεψε τη καρδιά της εγγονής Μητσοτάκη ενω σύμφωνα με το στενό τους κύκλο, οι δυο τους ζουν ένα μεγάλο έρωτα..

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στην Ικαρία, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί και σύμφωνα με τους κατοίκους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα. Αντίθετα όμως στην Αθήνα, φροντίζουν να είναι πολύ διακριτικοί και να μη δίνουν στόχο, ενώ προτιμούν πιο εναλλακτικά στέκια στο κέντρο, όπως την Πλατεία Αγίας Ελευθερίας όπου συχνάζουν.

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος είναι, εκτός από εκπρόσωπος Τύπου ένα απο τα πιο προβεβλημένα στελέχη της ΔΗΜΑΡ και από τους πρώτους που ακολούθησαν τον Φώτη Κουβέλη, κατά την αποχώρησή του από τον Συνασπισμό. Η Αλεξία Μπακογιάννη εδω και αρκετά χρόνια είναι ιδιοκτήτρια εταιρίας επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον ιδιωτικό τομέα προσπαθώντας να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...