Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Γιοκαρίνης: «Πέρασα δύσκολα- Ήμουν αλκοολικός και ζούσα με ντομάτα και ψωμί»


Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία χρόνια αλλά και τη μάχη που έδωσε με τον αλκοολισμό μίλησε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ» ο Γιάννης Γιοκαρίνης ανέφερε ότι σταδιακά άρχισε να χάνει τον εαυτό του όταν έγινε διάσημος.

«Δεν είχα ποτέ στόχο να είμαι σταρ. Δεν είμαι καριερίστας. Κάποια στιγμή, αισθάνθηκα ότι άρχισα να χάνω τον Γιάννη, γιατί η δόξα είναι πόρνη και σου παίρνει τα μυαλά», είπε μεταξύ άλλων.

«Βεβαίως και πέρασα δύσκολα. Έμαθα, όμως, έτσι να κάνω και τα αρνητικά θετικά. Έμαθα να ζω και χωρίς δραχμή και με εκατομμύρια παραμένοντας ο ίδιος. [...] Δεν είχα να φάω, δεν είχα να πληρώσω τις υποχρεώσεις του σπιτιού μου, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ. Την έβγαζα με μια ντομάτα και ψωμί. Πέρασα τέτοιες στιγμές. Δεν μάσησα όμως. Ήμουν ο ίδιος, όπως τότε, που μου ήρθαν τα λεφτά που δεν τα περίμενα. Τα κατάφερνα πάντα και στα δύσκολα To συνειδητοποίησα εκ των υστέρων. Και δεν το γουστάρω τώρα πία... Ήμουν ένας άνθρωπος που δεν έπαιρνε χαμπάρι τι γινόταν γύρω του. Αυτό ήταν άσχημο και με ενόχλησε πολύ όταν το συνειδητοποίησα – γιατί εκείνη την περίοδο δεν με ενοχλούσε. Το σημαντικό είναι ότι το κατάλαβα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...