Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης πήγαν γήπεδο!

Μία διαφορετική έξοδο έκαναν χθες το βράδυ η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης. Το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, για να παρακολουθήσει τον κουμπάρο του τραγουδιστή, Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος αγωνίζεται με τους ερυθρόλευκους. Πρέπει να σας αποκαλύψουμε, δε, ότι ήταν η πρώτη φορά που η Δούκισσα πήγε στο γήπεδο!

Η Δούκισσα μπορεί να είχε ενημερωθεί, λοιπόν, ότι στον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα έπαιζε ο Ολυμπιακός, δεν είχε ενημερωθεί, όμως, ποια ήταν η αντίπαλη ομάδα! Έτσι, οι πληροφορίες μας τη θέλουν να ρωτά την ώρα του αγώνα με ποια ομάδα παίζει ο Ολυμπιακός! Οι διπλανοί της, δε, για να την πειράξουν, της είπαν ότι παίζει με την Άρσεναλ! Στο τέλος, βέβαια, της αποκάλυψαν ότι με τον Ολυμπιακό έπαιζε ο Λεβαδειακός.

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr, πάντως, τους «συνέλαβε» να παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα, ενώ έφυγαν και ευχαριστημένοι καθώς και ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τον Λεβαδειακό, αλλά και ο Γιάννης Μανιάτης σκόραρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...