Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

VIDEO + PHOTOS: Κ. Σόμμερ: Καυτά φιλιά με τη sexy σύντροφό του στη Μύκονο!

Ο Κώστας Σόμμερ είναι ερωτευμένος και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει! Μαζί με την νέα σύντροφό του απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Ο Κώστας συνδυάζει την παραμονή του στη Μύκονο με διασκέδαση και δουλειά και φυσικά η εκρηκτική σύντροφός του δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του.

Το ζευγάρι περνάει πολλές ώρες κάνοντας βουτιές αλλά και ηλιοθεραπεία σε μια από τις πολυσύχναστες παραλίες του νησιού . Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε να δίνουν καυτά φιλιά χωρίς να φοβούνται τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός εκδηλώνει έντονα τον έρωτά του αλλά αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η sexy παρουσία της αγαπημένης του. Το καλλίγραμμο κορμί της δύσκολα θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από τους άλλους λουόμενους της παραλίας. Δες τις φωτογραφίες του TLIFE και θα καταλάβεις:

O Kώστας βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να γυρίσει στο Super Paradise το καινούριο του video clip! Μαζί του και η αγαπημένη του να λικνίζεται στους ρυθμούς του τραγουδιού του και να κλέωει τις εντυπώσεις με το brazilian μαγιό της:
TLIFE.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...