Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Όλη η αλήθεια για το θρίλερ της εξαφάνισης της μητέρας του Μichael Jackson!

Σε θρίλερ μετατράπηκε τις τελευταίες μέρες η εξαφάνιση της μητέρας του βασιλιά της ποπ, Μichael Jackson. Η 82χρονη κηδεμόνας των τριών παιδιών του Jackson βρέθηκε στην Αριζόνα μαζί με συγγενείς της, τη στιγμή που δημοσιεύματα την ήθελαν να αγνοείται.
 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η δικηγόρος των εγγονιών της Catherine Jackson κατέθεσε επίσημη αναφορά για εξαφάνιση στην αστυνομία, μετά από εντολή τους, καθώς ισχυρίζονταν πως εκείνη αγνοούνταν από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έφυγε από το σπίτι για να πάει στο Νέο Μεξικό να παρακολουθήσει συναυλία των παιδιών της. Μαζί της ταξίδευε η θεία των παιδιών, Rebbie Jackson.
 
Η Paris έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την θεία της ή την γιαγιά της, αλλά άνθρωποι του περιβάλλοντος της βρίσκουν συνέχεια δικαιολογίες. “Τα παιδιά προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη γιαγιά τους, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει εδώ και μία εβδομάδα. Τους λένε ότι δεν μπορεί να τους μιλήσει. Ανησυχώ ότι δεν είναι ασφαλής”, ανέφερε η δικηγόρος τους.
 
Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα η Katherine Jackson βρισκόταν ασφαλής με συγγενείς στο σπίτι στην Αριζόνα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι Αρχές το βράδυ της Κυριακής.
 
Όπως διαβάζουμε στην “Daily Mail”, ο γιος της Jermaine Jackson δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η μητέρα είναι ασφαλής στην Αριζόνα με την κόρη της και αδελφή μας Rebbie και ξεκουράζεται σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κυκλοφόρησαν τα δημοσιεύματα για την εξαφάνισή της”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...