Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Αντώνης Κανάκης: Η παρέα της Χαλκιδικής μεγάλωσε-Δείτε photo

Όλο τον Ιούλιο παρέμεινε στην αγαπημένη του Χαλκιδική ο Αντώνης Κανάκης συνδυάζοντας για ακόμα ένα καλοκαίρι δουλειά και διακοπές, καθώς είναι ιδιοκτήτης ενός beach bar στην περιοχή της Καλλιθέας. 
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο καλός του φίλος, γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, φιλοξενήθηκε και πάλι στην εξοχική κατοικία του 43χρονου παρουσιαστή που βρίσκεται στην παραλία Χανιώτης.


Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε μόνος στην παραλία του beach bar και ξεκίνησε να παίζει ρακέτες με μια εντυπωσιακή φίλη του. 

«Ο Αντώνης την επιλέγει συχνά για συμπαίκτριά του στις ρακέτες, αφού και οι δυο τους έχουν πολύ καλές επιδόσεις. Για να ξεκουραστούν ενδιάμεσα, κάνουν μαζί βουτιές στη θάλασσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Έτσι κι αλλιώς ακόμη και όταν φλερτάρει ο Αντώνης, δεν θέλει να αφήνει περιθώρια σχολίων στους γύρω του» αναφέρει θαμώνας του beach bar.

 Γύρω στις επτά το απόγευμα εμφανίστηκε και ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος είχε έρθει από την Αθήνα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι δύο φίλοι παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ στο beach bar, ενώ μετά τις δέκα το βράδυ δείπνησαν σε παραλιακή ταβέρνα της περιοχής, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν σε γνωστό club.

 Πηγή: ΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...