Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

77.183 ευρώ έδωσε 26χρονος για να μοιάσει στην Μπρίτνι Σπίαρς [εικόνες]

Εγχείριση αλλαγής φύλου, αυξητική στήθους και δεκάδες άλλες επεμβάσεις χρειάστηκε να κάνει η Κάρα Χέις (που γεννήθηκε ως αγόρι ονόματι Κόντι) προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής της και να μοιάσει στην διάσημη τραγουδίστρια.

Σοκ προκάλεσε στην μικρή θρησκόληπτη πόλη στο Οχάιο όπου μεγάλωσε όταν, στα 12 του, εμφανίστηκε σε ένα χορό στο γυμνάσιο φορώντας μια ολόσωμη κόκκινη latex φόρμα. Ίδια με αυτή που φορούσε η Μπρίτνι στο βιντεοκλίπ της Oops I did it again.

Στα 15 του -μετά από ιατρική διάγνωση ότι πάσχει από δυσφορία φυλετικής ταυτότητας- οι γονείς του επέτρεψαν στον Κόντι να αρχίσει να παίρνει γυναικείες ορμόνες, να ντύνεται ως γυναίκα και να αλλάξει το όνομά του σε Κάρα.


Αλλά εκείνος ακόμη δεν ήταν ευχαριστημένος. Οπότε, στα 18 του, έκανε μια επίπονη εγχείριση αλλαγής φύλου που διήρκεσε 14 ώρες, έβαλε στήθος, έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να γίνει ηθοποιός.
Έχοντας ξοδέψει πάνω από 77.183 ευρώ για τις επεμβάσεις, ήταν μια μικρή δικαίωση για την Κάρα ότι μέχρι και οι παπαράτσι στο L.A. άρχισαν να την μπερδεύουν με το είδωλό της, την Μπρίτνι.
Ενώ ήταν τέτοιος ο βαθμός ταύτισης που είχε με την Σπιρς ώστε, όταν εκείνη ξύρισε το κεφάλι της στα πλαίσια της διάσημης νευρικής κρίσης που έπαθε, το ίδιο έκανε και η Κάρα.

Αυτή την στιγμή η σωσίας της Μπρίτνι συνεχίζει να σπουδάζει υποκριτική στην Νέα Υόρκη, ενώ παράλληλα δουλεύει σε εταιρία δημοσίων σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...