Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

John Travolta- Robert De Niro: Η επίσκεψή τους στο Μουσείο της Ακρόπολης- Δείτε photo

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της Μέκκας του κινηματογράφου βρέθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον Τζον Τραβόλτα, οι οποίοι αφού «όργωσαν» τα νησιά των Κυκλάδων και απόλαυσαν τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, έφτασαν στην Αθήνα. Η κρουαζιέρα σε Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά του Αιγαίου με την πολυτελή θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση είχε ως επόμενο σταθμό την Αττική.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα, που δηλώνουν λάτρεις του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης και η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα, καθώς χθες το απόγευμα θαύμασαν από κοντά τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Στις 20.00 οι πύλες του Μουσείου της Ακρόπολης έκλεισαν. Ομως, εντός των χώρων του παρέμεινε κάποιο προσωπικό. Οι δείκτες του ρολογιού πλησίαζαν 20.30 όταν ένα μικρό πούλμαν άρχισε να διασχίζει τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ξαφνικά όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον πεζόδρομο δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς σε απόσταση ενός μέτρου είχαν δύο σταρ του Χόλιγουντ.

Οι δύο ηθοποιοί και τα μέλη των οικογενειών τους, που συνοδεύονταν από τη Μαριάννα Λάτση, αφού για λίγη ώρα έστρεψαν τα βλέμματά τους προς τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και φωτογράφισαν τον Παρθενώνα, στη συνέχεια πέρασαν την κεντρική είσοδο του νέου μουσείου. Εκεί τους περίμεναν οι υπεύθυνοι του χώρου, οι οποίοι αφού τους καλωσόρισαν, στη συνέχεια άρχισαν την πριβέ ξενάγησή τους.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα ήταν αρκετά ευδιάθετοι και δεν σταματούσαν να κάνουν συνεχώς ερωτήσεις για τα εκθέματα. Με σπορ περιβολή και οι δύο τους, διέσχισαν μαζί με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους έναν-έναν τους ορόφους του νέου Μουσείου της Ακρόπολης.

Μάλιστα, αρκετές φορές στάθηκαν μπροστά από αγάλματα τα οποία τους προκάλεσαν εντύπωση. Οι δύο ηθοποιοί μαζί με τις οικογένειές τους παρέμειναν στους χώρους του υπερσύγχρονου και εντυπωσιακού κτιρίου της Αθήνας για περισσότερο από μία ώρα. Το χαμόγελο από τα χείλη τους δεν έλειπε και κατά την έξοδό τους από το μουσείο, ενώ ήταν ιδιαίτερα φιλικοί με όσους θαυμαστές τους έσπευσαν να τους χαιρετήσουν.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...