Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«Κανόνι» από διάσημο κομμωτή στο Κολωνάκι – Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στους κύκλους του Κολωνακίου πως διάσημος κομμωτής που διατηρεί ένα από τα ακριβότερα κομμωτήρια στην Πατριάρχου Ιωακείμ και έχει αφήσει απλήρωτους εδώ και καιρό τους εργαζόμενους έφυγε πριν περίπου ένα μήνα για ταξίδι στην Κύπρο και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με το newsit.gr πριν από μία εβδομάδα οι εργαζόμενοι έλαβαν ένα μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα από τη σύζυγο του κομμωτή με το οποίο τους ενημέρωναν πως το κομμωτήριο θα μείνει κλειστό για σοβαρούς λόγους και τους ζήτησαν να μην επικοινωνήσει κανένας μαζί τους.

Η υπεύθυνη του κομμωτηρίου που είναι στο κομμωτήριο πάνω από 24 χρόνια είπε «με ενημέρωσαν με ένα μήνυμα. Δε με πήραν καν τηλέφωνο μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας. Εμένα προσωπικά μου χρωστάνε 7.000 ευρώ. Εχώ να πληρωθώ κοντά 4 μήνες. Ο κομμωτής έφυγε για ταξίδι στην Κύπρο πριν ένα μήνα και έκτοτε δεν επικοινώνησε μαζί μας. Είμαστε 8 εργαζόμενοι που μας χρωστάνε λεφτά. Εχουμε πάει στην επιθεώρηση εργασίας και ψάχνουμε να βάλουμε δικηγόρους για να δούμε τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...