Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το είπε και τα έκανε η Δέσποινα Βανδή – Γιατί άρχισε να μοιράζει εξώδικα

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια γυναίκα που έχει απόλυτη συνέπεια λόγων και πράξεων και το απέδειξε με τα εξώδικα που έστειλε σε όλα τα εβδομαδιαία gossip και ποικίλης ύλης περιοδικά, όπως και είχε προειδοποιήσει ότι θα έκανε.

Την περασμένη εβδομάδα, σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα η Δέσποινα είχε απαντήσει σε ερώτηση αν ανησυχεί ότι η δημοσιότητα γίνεται πιεστική για την κόρη της: «Τώρα τελευταία ναι, έχει αρχίσει να με απασχολεί αυτό έντονα - ξέρεις, όσο είναι μικρό το παιδί, δεν καταλαβαίνει, ούτε αναρωτιέται γιατί μπορεί να βλέπει κάθε εβδομάδα σχεδόν το πρόσωπο του σ' ένα εξώφυλλο. 
Μεγαλώνοντας, όμως, όλο αυτό είναι κάπως περίεργο, δεν είναι γοητευτικό. Έχουμε συζητήσει πολλές φορές με τον Ντέμη το ενδεχόμενο να ζητήσουμε δικαστική συνδρομή, για να σταματήσουν οι φωτογραφίες και μάλλον δεν θα το αποφύγουμε».

Τελικά έτσι κι έγινε και όντως δεν το απέφυγαν, καθώς σύμφωνα με το golema.gr, η Δέσποινα Βανδή, έστειλε εξώδικο, με το οποίο ζητά στο εξής, να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...