Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Στις φυλακές Αλικαρνασσού ο Μανώλης Κονταρός

Ο Μανόλης Κονταρός θα κάνει ζωντανή εμφάνισή με το συγκρότημά του σε φυλακές της ιδιαίτερης πατρίδας του. Το αυτοκινητικό ατύχημα που καθήλωσε τον τραγουδιστή για πολύ καιρό στο κρεβάτι στάθηκε αφορμή να προβληματιστεί σοβαρά και να βάλει νέους στόχους στη ζωή του.

Την Τρίτη ο δημοφιλής Κρητικός τραγουδιστής και δεξιοτέχνης στο λαγούτο θα τραγουδήσει για τους φυλακισμένους των φυλακών Αλικαρνασσού.

Ο Μανόλης Κονταρός θεωρεί πλέον προτεραιότητα στην καριέρα του το να συμμετάσχει σε κάθε είδους εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είτε απευθύνονται σε ανθρώπους που είναι άρρωστοι και βρίσκονται σε ένα νοσοκομείο είτε είναι κρατούμενοι και περνάνε τη ζωή τους πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Για τον καλλιτέχνη αυτό που μετράει είναι το να καταφέρνει όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ψυχαγωγεί και να τους κάνει να ξεχνάνε τα προβλήματά τους.

«Με μεγάλη χαρά συμμετέχω σε κάθε εκδήλωση ανθρωπιάς και αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να κάνω τους ανθρώπους να διασκεδάζουν με τα τραγούδια μου. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο και να προσφέρουμε το περίσσευμα της αγάπης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Δυστυχώς όλοι αυτοί στις μέρες μας είναι πάρα πολλοί» τονίζει ο καλλιτέχνης στην «Espresso».

Πριν από λίγες μέρες ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με στενούς συγγενείς και καλούς φίλους του. Από τα οικεία του πρόσωπα έλαβε πολλά δώρα, αλλά για εκείνον το μεγαλύτερο δώρο γενεθλίων θα είναι αυτό που θα κάνει ο ίδιος στον εαυτό του τραγουδώντας στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Κατά τα άλλα, ο Μανόλης Κονταρός έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο κύκλο εμφανίσεων σε γνωστά κέντρα της πρωτεύουσας (συμπεριλαμβάνεται και το δικό του μαγαζί, η «Κιμωλία») αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας μας, δίνοντας βέβαια πάντα προτεραιότητα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...