Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Στη Ρόδο για γυρίσματα ο Γαβράς

Ο Μάνος Γαβράς βρέθηκε στη Ρόδο προκειμένου να συμμετάσχει στη σκανδιναβικής παραγωγής ταινία «Sune in Greece».

Η ταινία είναι βασισμένη σε παιδικό βιβλίο που επί χρόνια κυκλοφορεί στη Σκανδιναβία και τη Γερμανία, και περιγράφει τις περιπέτειες του μικρού Σουηδού Sune. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το σκανδιναβικό και γερμανικό κοινό και θεωρείται ένα από τα best sellers της βόρειας Ευρώπης.

O Ελληνας ηθοποιός βρέθηκε το πρωί της προηγούμενης Κυριακής στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων προκειμένου να κάνει ένα guest στην ταινία.

Τόσο ο παραγωγός Patrick Ryborn όσο και ο σκηνοθέτης Hannes Holm θεώρησαν ότι είναι ο καταλληλότερος Ελληνας ηθοποιός να συμμετάσχει στην πολυδάπανη διεθνή παραγωγή, χάρη σε όσα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό.

Ετσι ο Μάνος Γαβράς, παρά το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά του στη Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες, ήρθε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να υποδυθεί τον ξενοδόχο που υποδέχεται τον μικρό Sune και την οικογένειά του στο κοσμοπολίτικο νησί.

Ο ηθοποιός κατέφθασε στη Ρόδο από το Ηράκλειο της Κρήτης. Οι υποχρεώσεις του ήταν πολλές, αφού ουσιαστικά μόλις μέσα σε διάστημα δύο ημερών έπρεπε να ολοκληρώσει το set των γυρισμάτων στο οποίο συμμετείχε.

«Είναι πολύ χαρούμενος που συμμετάσχει σε μια εξαιρετική παραγωγή. Θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνονται διεθνείς παραγωγές στην Ελλάδα» τονίζει πρόσωπο του φιλικού του περιβάλλοντος, ενώ ο ίδιος ο ηθοποιός αναφέρει: «Είναι απαραίτητο, ειδικά αυτή την περίοδο κρίσης, να γίνονται παραγωγές στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη διαφήμιση για τη χώρα μας».

Ο Μάνος Γαβράς γνωρίζει καλά τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα και θεωρεί πως με κάθε τρόπο είναι υποχρέωση του κάθε Ελληνα -όπου κι αν βρίσκεται- να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε εξωτερικούς χώρους στο νησί. Τόσο ο Μάνος Γαβράς όσο και οι παραγωγοί της ταινίας ήταν φανερά ενθουσιασμένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Το πρωί της Τρίτης ο ηθοποιός -και παραγωγός ταινιών πλέον- αναχώρησε από τη Ρόδο, και ήδη από την Πέμπτη βρίσκεται στην Αμερική.

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΡΑ!Ο ίδιος μοιράζεται το διάστημα των μηνών που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Λος Αντζελες. Στη Μέκκα του σινεμά βρίσκεται εξάλλου η νεοσύστατη εταιρεία που έχει με τον συνεργάτη του Αντώνη Χατζηαντωνά.

Οι δυο τους συνεργάζονται ως executive και associate producer στη δημιουργία της διεθνούς ταινίας The Battler, που αφορά την ιστορία ζωής ενός Αφροαμερικανού battler, ο οποίος από το 1950 βρέθηκε στον Λευκό Οίκο, δίπλα στα πολλούς προέδρους της Αμερικής.

«Είναι πολύ σημαντικό που τα ονόματά μας υπάρχουν σε μια τέτοια παραγωγή» τονίζει ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος σε δύο εβδομάδες θα βρεθεί ως παραγωγός στο Μίσιγκαν μαζί με τους Οπρα Γουίνφρεϊ, Νικόλ Κίντμαν, Λίαμ Νίσον, Τζέιν Φόντα και πολλούς ακόμα διεθνείς ηθοποιούς.

Ο ίδιος αδημονεί για τη στιγμή που θα συναντήσει την «αυτοκράτειρα των media» Οπρα Γουίνφρεϊ αλλά και τον Λίαμ Νίσον που είναι ένας από τους αγαπημένος του ηθοποιούς.

Σκηνοθέτης του Battler είναι ο Λι Ντάνιελς που στο παρελθόν έχει προταθεί δύο φορές για Οσκαρ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ελληνας ηθοποιός ζει στο έπακρο το δικό του αμερικάνικο όνειρο. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε είναι να συνεχιστεί με μεγάλες επιτυχίες!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΑΣ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...