Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η σέξι φωτογράφηση της Κύπριας που θριαμβεύει στην αμερικάνικη τηλεόραση (3 Φωτο)

Η 21χρονη Χάνα Σιμόνε, παιδί Ινδού πατέρα και Γερμανοκύπριας μητέρας, μεγάλωσε στην Λευκωσία. Και μετά κατέκτησε διαδοχικά την Καναδική τηλεόραση, τον ΟΗΕ (όπου θήτευσε) και, πλέον την Αμερικάνικη τηλεόραση μέσω του ρόλου της ως supermodel στο sitcom New Girl. Η συγκεκριμένη φωτογράφηση στο σπίτι της για το Esquire, είναι απλά το κερασάκι.

«Η Λευκωσία είναι η τελευταία χωρισμένη στα δυο πρωτεύουσα στον πλανήτη. Και εγώ ζούσα εκεί. Την τελευταία φορά που επέστρεψα είχα την ευκαιρία να πάω στην βόρεια Κύπρο. Ήταν συγκλονιστική εμπειρία το να μπορώ να περπατήσω πίσω από αυτόν τον τοίχο.  
 
Σαν μια στιγμή βγαλμένη από τον Μάγο του Οζ, όπου κοιτάς πίσω από την κουρτίνα. Ήταν πολύ διαφωτιστικό να δω με τα ίδια μου τα μάτια πως μοιάζει αυτό το κομμάτι της χώρας μου».

Αυτό δήλωσε σε ανύποπτο χρόνο η μεγαλωμένη στην Λευκωσιά σταρ της Αμερικάνικης τηλεόρασης, που φαίνεται να διαθέτει το απαραίτητο σώμα (και κορμί) για να κάνει το πέρασμα και στον κινηματογράφο.
 
Πάντως, και να μην τα καταφέρει, δεν πρόκειται να πεινάσει, αφού διαθέτει μόρφωση που θα ζήλευαν αρκετοί πανεπιστημιακοί.

Συγκεκριμένα έχει στην βαλίτσα της δυο Master, ένα βιβλίο πάνω στις Διεθνείς σχέσεις (γραμμένο μαζί με τον πρώην υπουργό εξωτερικών του Καναδά) και θητεία στον ΟΗΕ.

Επίσης έχει γυρίσει κυριολεκτικά όλο τον πλανήτη, αφού -πέρα από την Λευκωσιά- έζησε με την οικογένειά της στην Σαουδική Αραβία, την Ινδία, την Αγγλία και, τελικά στον Καναδά.

Αν σας ακούγεται υπερβολικά ως η τέλεια γυναίκα, αυτό συμβαίνει επειδή αυτό ακριβώς είναι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...