Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σε ποιόν "στέλνει πακέτο" η Μελίνα Ασλανίδου;

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 26 Απριλίου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ανοίγουμε δύο πακέτα που θα συγκινήσουν.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου. Η ευγνωμοσύνη και η αγάπη ήταν τα κινητήρια συναισθήματα για να στείλει αυτό το πακέτο στον παραλήπτη, τον οποίο έχει να δει πάνω από 15 χρόνια και ο οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην παιδική και εφηβική περίοδο της ζωής της. Η ενδεχόμενη συνάντηση μαζί του τη συγκινεί και η ίδια την παρομοιάζει με θεόσταλτο δώρο.

Το δεύτερο πακέτο στέλνει ο 23χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος έρχεται στην εκπομπή με ένα και μόνο αίτημα: Να πάρει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τον στοιχειώνουν από την παιδική του ηλικία. Ο Κωνσταντίνος, στην ηλικία των έξι τοποθετήθηκε από τους Έλληνες γονείς του στην παιδική στέγη Πάφου, ενώ στην ηλικία των οκτώ δόθηκε για υιοθεσία. Η απόρριψη και η εγκατάλειψη από τους ανθρώπους που τον έφεραν στον κόσμο και τον μεγάλωσαν μέχρι τα έξι του χρόνια, τον συντρόφευε πάντα. Σήμερα, συνειδητοποιημένος και ώριμος για την απόφασή του να αντιμετωπίσει, τους βιολογικούς του γονείς αλλά και τους εφιάλτες των παιδικών του χρόνων, στέκεται απέναντί τους και δίνει τις δικές του απαντήσεις. Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...