Τρίτη 24 Απριλίου 2012

" Η Μεξικάνα σταρ από την Εύβοια"

" Η Μεξικάνα σταρ από την Εύβοια"  είναι ο τίτλος του "καυτού" ρεπορτάζ που παρουσιάζει η Κυριακάτικη εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", στο φύλλο της Κυριακής 22 Απριλίου.

Και δεν είναι άλλη από τη Σοφία- Λάμα Σταματιάδη (φωτό), η οποία α, έχει ξετρελάνει τους Μεξικανούς. 


Η σέξι Ελληνίδα 25 ετών, «μαγεύει» τους Μεξικάνους κάνει λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός!

Η Σοφία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές της χώρας, αλλά και σόου των ΗΠΑ, όπως τα «Pecados Ajenos», «Eva Luna» και «La Casa de al Ladο».

Γεννημένη το 1987 στο Μεξικό, η σέξι μελαχρινή χρωστά τις ελληνικές ρίζες στον παππού της, ο οποίος κάποια στιγμή εγκαταστάθηκε στη χώρα.
 
Από την ηλικία των 11, η Σοφία κατάλαβε την κλίση της στην υποκριτική, με την γιαγιά της να την παροτρύνει να κυνηγήσει το όνειρό της. Μάλιστα, παρουσίασε παιδικά σόου, ενώ στα 16 της πήρε μέρος για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά.
Ελληνικά δεν γνωρίζει, όμως, τονίζει ότι νιώθει Ελληνίδα και στο σπίτι της τηρούν τα έθιμα της χώρας μας.

«Λυπάμαι που δεν μιλάω ελληνικά, αλλά ελπίζω να τα μάθω σύντομα. Επίσης, σχεδιάζω να επισκεφθώ την Ελλάδα ξανά», αναφέρει.
Πάντως, το ελληνικό της ταπεραμέντο στα ερωτικά δεν είναι… διαθέσιμο. Βλέπεις, οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Julian Gil.

Η 25χρονη καλλονή μπορεί να έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μεξικό αλλά ο παππούς της έχει ελληνική καταγωγή και μάλιστα από την Εύβοια, όπως αποκαλύπτει 

Σε συνέντευξή της,  αναφέρει: " Εκείνος που μετοίκησε πρώτος από την Εύβοια στο Μεξικό ήταν ο παππούς μου, ενώ αργότερα τον ακολούθησε ολόκληρη η οικογένεια.
Μπορεί να μην μιλάω ελληνικά, αγαπώ όμως τον τόπο καταγωγής μου. Λατρεύω τη σπανακόπιτα που έφτιαχνε η γιαγιά μου και θυμάμαι ακόμη τη μυρωδιά από το ούζο, που έπινε τις Κυριακές ο παππούς μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...