Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ολα έτοιμα για το "Dancing 2" !

Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε... Από αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις ... 9 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 ξεκινά να... παραδίδει μαθήματα χορού!

Δεκατέσσερις γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης, του αθλητισμού, της μουσικής και όχι μόνο, θα στρωθούν στο χορό, ζωντανά στο ballroom του ΑΝΤ1, με την Ζέτα Μακρυπούλια να φορά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πιο λαμπερό της χαμόγελο και να μας υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να μας προσφέρει πιο... συναρπαστικές και... ρυθμικές Κυριακές!

Πέρυσι το "Dancing with the stars" , με τα πρώτα χορευτικά του βήματα, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της τηλεοπτικής σεζόν με μέσο όρο 38,2% στο σύνολο των τηλεθεατών και 36,8% στο 15-44, ενώ σε όλα τα γυναικεία κοινά ξεπέρασε το 40% φτάνοντας το 51,6% στις νεαρές γυναίκες.

Φέτος το χορευτικό σόου του καναλιού του Αμαρουσίου, επιστρέφει με τον αέρα του... πρωταθλητή, για να μας καταπλήξει! Επιπλέον, εκτός από μοναδικό θέαμα και διασκέδαση, το "Dancing with the stars" θα προσφέρει και φέτος κάτι πολύ σημαντικότερο: την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού MAKE A WISH («Κάνε-μια-Ευχή» Ελλάδας και Κάνε-Μια-Ευχή Κύπρου), ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Συμμετέχοντας στην ψηφοφορία ο καθένας μας θα συμβάλει στο σημαντικό αυτό σκοπό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα μας παρουσιάσει αύριο ,λοιπόν, τα δεκατέσσερα αστέρια του "Dancing" που θα σχηματίσουν ζευγάρια με επαγγελματίες χορευτές και κάθε Κυριακή θα διαγωνίζονται σε μια διαφορετική ballroom ή latin χορογραφία. Παράλληλα, η Μαίρη Συνατσάκη θα μας μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις από το green room, την ώρα που τα ζευγάρια θα αξιολογούνται από την ανανεωμένη επιτροπή.

Η μεγάλη νικήτρια του περσινού σόου, πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και δημιουργός του συστήματος γυμναστικής Replayce Έρρικα Πρεζεράκου, επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής, αυτή τη φορά ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Στο πλευρό της, ο μουσικολόγος Αλέξης Κωστάλας, ο χορογράφος και χοροδιδάσκαλος Φωκάς Ευαγγελινός και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Στη μεγάλη πρεμιέρα τώρα, θα γνωρίσουμε τους διαγωνιζόμενους και θα πάρουμε μια γεύση από τις χορευτικές τους ικανότητες. Τα αγόρια θα χορέψουν cha cha και τα κορίτσια tango. Θα γνωρίσουμε ακόμα την ανανεωμένη ομάδα των επαγγελματιών παρτενέρ τους και θα δούμε αποσπάσματα από τις πρώτες πρόβες των ζευγαριών.

Στην πρεμιέρα του "Dancing with the stars" δεν θα έχουμε κλασικά, καμία αποχώρηση, ωστόσο οι κριτές θα βρίσκονται φυσικά εκεί, για να πουν τις πρώτες εντυπώσεις τους. Ποιοι ,λοιπόν, θα τολμήσουν να ανέβουν φέτος στην πίστα του "Dancing with the stars" και ποιοι θα τα καταφέρουν και θα καταπλήξουν θεατές και κριτές; Ιδού η απορία...
TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...