Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η Sandra Bullock δωρίζει $1εκ. για την Ιαπωνία

Εκεί που λέγαμε πως, σε αντίθεση με καταστροφές που είχαν γίνει παλιότερα, η τραγωδία που βρήκε πρόσφατα την Ιαπωνία δεν αντιμετωπίστηκε όπως άλλοτε από τους διάσημους –και πάμπλουτους- σταρ της διεθνής showbiz, κανείς δηλαδή δεν έκανε κάποια ευεργετική κίνηση εκτός από ελάχιστους –η κίνηση με τα βραχιόλια της Lady Gaga είναι άλλο πράγμα- ήρθε η Sandra Bullock να κάνει την εξαίρεση.

Η νικήτρια του περσινού Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, δώρισε $1εκ. στον Ερυθρό Σταυρό, προς στήριξη των  θυμάτων του Τσουνάμι στην Ιαπωνία. 
 
Η ανθρωπιστική οργάνωση δήλωσε: «Ο Αμερικάνικος Ερυθρός Σταυρός είναι τρομερά ευγνώμων απέναντι σε αυτή την γενναιόδωρη κίνηση της Sandra Bullock και της οικογένειάς της. Αυτή η προσφορά είναι ζωτικής σημασίας μιας και ο Ερυθρός Σταυρός δουλεύει ώστε να παρέχει σημαντική βοήθεια και είδη πρώτης ανάγκης σε αυτή τη περίοδο επείγουσας ανάγκης για τόσους ανθρώπους στην Ιαπωνία».

Να σημειώσουμε εδώ πως η Bullock έχει ξαναδείξει παρόμοιο ανθρωπιστικό έργο, όταν το 2010 είχε δώσει $1εκ. στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για να συνεισφέρει στην βοήθεια απέναντι στους σεισμόπληκτους κατοίκους της Αϊτής.

enimerwsi.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...