Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Χλιδάτος γάμος στην Κέρκυρα με νύφη την Αλεξία Βερνίκου

Μπορεί αυτό τον καιρό να παρακολουθούμε τον έναν μετά τον άλλον τους γάμους των τηλεοπτικών αστέρων (περιμένουμε και πολλούς άλλους), όμως ο γάμος του καλοκαιριού θα γίνει μακριά από την Αττική, στην πανέμορφη Κέρκυρα. Ο εφοπλιστής Νίκος Βερνίκος και η σύζυγός του Βαρβάρα παντρεύουν την κόρη τους Αλεξία. Ο γάμος, σύμφωνα με  πληροφορίες της «Espresso», θα γίνει στις 17 Ιουλίου στο εκκλησάκι της εξοχικής κατοικίας τους στo Νησί των Φαιάκων.

Η αναγγελία του γάμου του λαμπερού ζευγαριού δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Κωνσταντίνος Μεσσάρης γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Εκάλης Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Χρυσάνθης, το γένος Σούλη και η Μαρίνα-Αλεξία Βερνίκου γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Εκάλης Αττικής, κόρη του Νικολάου και της Βαρβάρας το γένος Στράτου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κέρκυρα».

Η Αλεξία Βερνίκου αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε Ψυχολογία στο College of the Holy Cross των Ηνωμένων Πολιτειών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο School of Education του New York University, όπου ειδικεύτηκε στην εικαστική ψυχοθεραπεία (art therapy). Παράλληλα, εργάστηκε ως θεραπεύτρια με παιδιά και εφήβους με συναισθηματικές και αναπτυξιακές δυσκολίες σε σχολεία και κέντρα αποκατάστασης στη Νέα Υόρκη.

Γυρνώντας στην Ελλάδα το 2004 εργάστηκε στο Περιβολάκι «Κέντρο για την ψυχική υγεία και θεραπεία του παιδιού και της οικογένειας» με παιδιά με αυτισμό και ψύχωση, καθώς και στον Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία με ενήλικες με σοβαρές ψυχικές διαταραχές και τις οικογένειές τους. Παράλληλα, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στη Συστημική Θεραπεία της Οικογένειας και στην Ψυχοεκπαίδευση.

Ειδικεύεται στις αναπτυξιακές και συναισθηματικές δυσκολίες παιδιών, στη συμβουλευτική γονέων, καθώς και στην οικογενειακή ψυχοθεραπεία.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ 

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...