Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Που θα εμφανίζεται κάθε βράδυ η... sexy Κατερίνα;

Την καμαρώναμε στην τηλεόραση, ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε και στις πίστες!

Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη είπε το "Ναι" και - για πρώτη φορά - θα ξενυχτάει για να βγάλει τα προς το ζειν.

Πότε ξεκινάει όμως και που; Θα τη δούμε λοιπόν στα  "Αστέρια Γλυφάδας", από τέλη Μάρτη, μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη, τον Κωνσταντίνο Γαλανό και το Στέφανο Δημοσθένους!

Θα έρθουμε Κατερίνα, αρκεί να εμφανίζεσαι όπως στις "καυτές" φωτογραφίσεις σου, πόζες που λατρεύουμε να χαζεύουμε...

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κατερίνα είχε πεί για τα προσωοπικά της: «Κάτι παθαίνω στα δύο χρόνια. Είχα δύο μακροχρόνιες σχέσεις ως τώρα, οι οποίες τελείωσαν στη διετία. Εγώ το έσπρωξα προς τα κει. Δεν είμαι για δεσμεύσεις, γάμους και τέτοια». «Γιατί, σου το ζήτησε κάποιος;» «Όχι, αλλά, αν μου το ζητούσε, τι θα έκανα; Γι' αυτό και το λήξαμε πριν φτάσουμε εκεί». «Και με τον άνθρωπο του Διπλανού Δωματίου;» «Πλησιάζουμε τη διετία, αλλά είμαστε πολύ καλά, παρόλο που δε μένουμε στην ίδια πόλη και, αναγκαστικά, δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μαζί». Κι εγώ που νόμιζα ότι είναι μόνιμος ο κάτοικος... Απ' ό,τι φαίνεται τελικά, δύσκολα θα μπορούσε να είναι: «Άλλοι βλέπουν το σεξ σαν ανάγκη, άλλοι το βλέπουν σαν μια ωραία στιγμή μαζί με το ταίρι τους. Για μένα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει πάθος σε μια σχέση και, αν δεν υπάρχει, πρέπει να κάνεις τα πάντα για να το προκαλέσεις. Πάντα λέω "κάνε κάτι. Σπάσε τη μιζέρια, τη ρουτίνα και τη μονοτονία". Ακόμη και ο τσακωμός είναι πάθος για μένα, όμως πρέπει να πλακωθείς τη στιγμή που πρέπει να πλακωθείς, πρέπει να σηκωθείς να φύγεις για τρεις μέρες, να σου λείψει, να το καταλάβεις, να αφήσεις χώρο και στον άλλον για να του λείψεις κι εσύ. Για να μη σε βαρεθεί. Και, ναι, το σεξ μπορεί να είναι καλύτερο ύστερα από ένα γερό καβγά».
 
Το σεξ - καλά που το θυμηθήκαμε. Το κατά Κατερίνα ευαγγέλιον του σεξ ορίζει ότι «η σεξουαλική διάθεση δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Από την άλλη, βλέπεις κάτι ωραίο και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι τι είναι; Να το αγκαλιάσεις. Τώρα, αν αυτό το όμορφο έχει και κάτι παραπάνω να δώσει, έχει καλή ψυχούλα κ.λπ., τότε το πράγμα γίνεται τέλειο. Πάντως, αν ο άνθρωπος που αγαπάς δεν κάνει καλό σεξ, έχεις κι εσύ ευθύνη. Βρες τρόπο να το αλλάξεις, κάνε κάτι». «Δηλαδή, εσύ τι έκανες;» «Επειδή οι σχέσεις μου ήταν με άντρες μεγαλύτερους από εμένα, δεν ένιωσα ότι άλλαξα κάποιον». «Σε άλλαξαν αυτοί μήπως;» «Γενικότερα, είμαι κατά των ταμπού, απλώς ίσως υπάρχουν πράγματα που δε σου αρέσει να κάνεις και πρέπει να συμβιβαστείς». «Δηλαδή;» «Να, πρέπει να το δοκιμάσεις για να ξέρεις αν σου αρέσει, από το φαγητό, το σύντροφο μέχρι ένα τραγούδι». «Και τελικά το κάνεις επειδή σου αρέσει ή επειδή συμβιβάζεσαι; Κάπως μπερδεμένο δεν ακούγεται όλο αυτό;» «Ίσως. Στο κάτω κάτω, όλα ένας ελιγμός δεν είναι;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...