Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Χρυσό κουφέτο για Πάνια και Καρβέλα!

Λένε... ζαμανφού στις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν και πάνε για γάμο πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια παντρεύονται στις 29 Απριλίου, στις 8 το βράδυ με θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο Πολιτεία Τένις Κλαμπ, ιδιοκτησίας του κολλητού φίλου του Καρβέλα, του Κώστα Δροσόπουλου, ο οποίος θα είναι και ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα υπάρξει και άλλο ένα πρόσωπο-έκπληξη που θα αλλάξει τα στέφανα, αλλά αυτό είναι εφτασφράγιστο μυστικό. Πάντως, δεν θα είναι η Αννα Βίσση, η οποία βεβαίως θα παραστεί στον γάμο σε τιμητική θέση. Οσο για τα παρανυφάκια, σας λέμε με απόλυτη σιγουριά ότι θα είναι ο μικρός Ανδρέας και η Σοφία Καρβέλα, η οποία θα έρθει από τη Νέα Υόρκη ειδικά για τον γάμο και θα παραμείνει στην Αθήνα μόνο για μία μέρα. 

«Η Αννίτα και ο Νίκος δεν έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, όπως νομίζουν κάποιοι, και πάντα είχαν στην πίσω μεριά του μυαλού τους να κάνουν έναν γάμο, χωρίς όμως να τους απασχολεί και πολύ το θέμα...» λέει άνθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος. «Η αλήθεια είναι ότι η Σοφία Καρβέλα, που διατηρεί άριστη σχέση με την Αννίτα και λατρεύει τον πατέρα της, τους “έψηνε” από καιρό να παντρευτούν. Η απόφασή τους για τον γάμο πάρθηκε εντελώς ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες και όλα έγιναν αυθόρμητα κα χωρίς τυμπανοκρουσίες, μιας και το ζευγάρι θέλει να παντρευτεί “κεκλεισμένων των θυρών” με προσκεκλημένους μόνο τους συγγενείς και τους στενούς του φίλους»... 

Το γεγονός ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας είναι... αιρετικοί τύποι δημιουργεί μεγάλη απορία για το πώς θα εμφανιστούν στην εκκλησία. Θα φορέσει νυφικό με πέπλο η Αννίτα και κοστούμι με γραβάτα ο Καρβέλας; Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», η Αννίτα ψάχνει να βρει ένα νυφικό στα δικά της γούστα που να... παραπέμπει σε νυφικό χωρίς όμως να είναι το κλασικό του είδους. «Εχει βρει ένα σύνολο Ισπανού σχεδιαστή που μέχρι τώρα της αρέσει, αλλά η Αννίτα που είναι ανατρεπτικός τύπος μπορεί στο τέλος να εμφανιστεί και με ένα πολύ απλό ντύσιμο στο στιλ των ρούχων που φοράει και στην καθημερινή της ζωή. Πάντως, μην περιμένετε πέπλα και άλλα νυφικά... μπιχλιμπίδια, τα οποία δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητά της!» λέει στην «Espresso της Κυριακής» στενή φίλη της. Οσο για τον Νίκο Καρβέλα, «παίζεται» το αν θα φορέσει κοστούμι. «Το πιο πιθανό είναι να συνδυάσει σακάκι με τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια» μας λέει η ίδια πηγή. 

Μετά τον γάμο, θα ακολουθήσει δεξίωση στον πανέμορφο χώρο του Πολιτεία Τένις Κλαμπ με την παρουσία περίπου διακοσίων προσκεκλημένων. Το ζευγάρι θέλει να έχει στον γάμο του μόνο τα πολύ αγαπημένα του πρόσωπα και αυτές τις ημέρες ετοιμάζει τη λίστα με εκείνους που θα παραστούν στο μυστήριο, ώστε να τους αποσταλούν τα προσκλητήρια εντός της ερχόμενης εβδομάδας.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...