Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πάνος Μουζουράκης: "Δεν θέλω γάμο, ούτε παιδί"


Ο Πάνος Μουζουράκης μοιάζει από εκείνους τους επωνύμους που δεν ξέρεις πως θα απαντήσουν στην πιο απλή ερώτηση. Έχει ένα ξεχωριστό στιλ και μια αύρα που τον κάνει σίγουρα να ξεχωρίζει.

Ο ίδιος φαίνεται πιο συνειδητοποιημένος από ότι στο παρελθον. Μιλάει στο thema people και τη δημοσιογράφο Σοφία Χουντάση για την περίοδο που την ψώνισε με τη δημοσιότητα, τα πράγματα που τον κέρδισαν στη Μαρία Σολωμού και τους λόγους που δεν θέλει να γίνει πατέρας ή να παντρευτεί.

"Το ιδιαίτερο με τη Μαρία είναι ότι στα 3,5 χρόνια που είμαστε μαζί παραμένει γυναίκα-μυστήριο αναφέρει για την αγαπημένη του, για την οποία ομολογεί πως τον κέρδισαν όλα επάνω της. Σε όλες μου τις σχέσεις ύστερα από ένα χρονικό διάστημα χανόταν το μυστήριο. Τη Μαρία όμως δεν μπορείς να την απομυθοποιήσεις" συμπληρώνει. Άλλωστε όπως εξηγεί "κώλωνε" να την πλησιάσει όταν την πρωτογνώρισε στα γυρίσματα της σειράς Singles! Έτσι οι δυο τους έγιναν ζευγάρι δύο χρόνια αφού τελείωσαν τα γυρίσματα της σειράς.


Αφού όμως έχει τόσο δυνατά συναισθήματα για τη Μαρία Σολωμού γιατί επιμένει στο όχι σε ένα γάμο; "Πιστεύω πως ο γάμος εκτός από μέσο για να πάρεις εύκολα στεγαστικό δάνειο, αποτελεί και την αποδοχή του έρωτά σου απέναντι στη σύντροφό σου. Γι' αυτό βάζεις και την αγγελία στην εφημερίδα. Θα καλέσεις τους φίλους σου, την οικογένειά σου και όλοι θα που ότι τα κατάφερες. Έτσι το είδα χιουμοριστικά και είπα ότι δεν χρειάζεται να παντρευτώ με τη Μαρία, αφού τον δικό μου γάμο τον έκανε το Ciao και το Hello!. Δημοσίευσε τον έρωτά μου και έγινε αποδεκτός από όλο τον κόσμο" εξηγεί. Επιπλέον πιστεύει πως δεν θέλει ακόμη να γίνει πατέρας. "Μου αρέσουν τα παιδιά, ο τρόπος που σκέφτονται είναι μαγικός, αλλά ύστερα από κάποια ώρα κουράζομαι!"

O Πάνος Μουζουράκης όμως μιλάει και για τον Θανάση Αλευρά και τη σχέση που τους συνδέει: "Τον Θανάση τον αγαπώ. Γνωριζόμαστε από τους "Ήρωες" και ήταν δίπλα μου όταν περνούσα μια περίεργη φάση, λίγο ψωνίστικη" αναφέρει για τον ηθοποιό που προβλέπει πως θα είναι και ο νικητής του YFSF. "Μετά την επιτυχία του σίριαλ "4" έχασα την ισορροπία και την ψώνισα. [...] Μπήκα σε ένα περίεργο τρυπάκι, συμπεριφέρθηκα "κάπως" σε ανθρώπους, δεν ήμουν ο εαυτός μου και είχα χάσει την αθωώτητά μου" ομολογεί. "Ευτυχώς μια μέρα κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα και ίσιωσα..."

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...